Записване
Модератор: Boromir
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Записах се, не мога да повярвам!! Чаках четири часа и влязох към 17:20. Бях съвсем буквално последният човек, когото записаха днес
Към 17:00 започнаха да предупреждават, че вече не пускат. Като влязох вътре с още няколко човека и ни казаха "Вие за какво влизате изобщо, вече не записваме". Тъкмо обмислях дали да се пробвам с 10лв. или директно да предложа 20 за да ме запишат, когато попитаха каква филология сме приети и казаха, че мен и още едно момиче (което беше с немска) ще ни запишат. Другата жена, която отговаряше за другите филологии вече се беше приготвила да си тръгва и отказа да записва повече хора и останалите останаха прецакани. Много кофти, имаше хора, които са били в Ректората от 11:00 и не успяха да се запишат
Ама аз извадих късмет
Ама аз извадих късмет
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
Тъжно за тия хора... Имаше две девойки с мен в ЦИЕК, които са чакали 2 часа пред ФКНФ в Ректората, само за да ги върнат наобратно и да им кажат - не се записвате тука, приятелкиVaskes написа:Записах се, не мога да повярвам!! Чаках четири часа и влязох към 17:20. Бях съвсем буквално последният човек, когото записаха днесКъм 17:00 започнаха да предупреждават, че вече не пускат. Като влязох вътре с още няколко човека и ни казаха "Вие за какво влизате изобщо, вече не записваме". Тъкмо обмислях дали да се пробвам с 10лв. или директно да предложа 20 за да ме запишат, когато попитаха каква филология сме приети и казаха, че мен и още едно момиче (което беше с немска) ще ни запишат. Другата жена, която отговаряше за другите филологии вече се беше приготвила да си тръгва и отказа да записва повече хора и останалите останаха прецакани. Много кофти, имаше хора, които са били в Ректората от 11:00 и не успяха да се запишат
![]()
Ама аз извадих късмет
@spunk - не знам, аз не съм попълвал Опис.
medicate, medicate
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Обратна връзка:
Днес като чаках в Ректората едно момиче, което беше до мен също го пратиха в ЦИЕК след няколко часа чакане...phoebe написа:Тъжно за тия хора... Имаше две девойки с мен в ЦИЕК, които са чакали 2 часа пред ФКНФ в Ректората, само за да ги върнат наобратно и да им кажат - не се записвате тука, приятелкиТрябва човек да е нахален в такива моменти.
А за описите - само някои хора ги имат, защото документите, дето ги продават са от различни години. Описът не е задължителен, така че споко.
- Crescent
- От дъжд на вятър
Тия документи (във ФМИ специално) бяха истинска пародия - 5-6 листа, някои от които от социалистическо време (на годините още пишеше 19.., и имаше въпроси като Социален произход). Вероятно целта беше да се научим да пишем СУ "Климент Охридски", Факултет по Математика и Информатика, имената си, ЕГН-тата си, както и името на специалността си...