игнорънс из блис при тебе яко блисdeepkeeper написа:Да. Оттам идва. Не очаквай Нобелова награда за това си откритие. По-добре отвори някой речник.
English
Модератор: Boromir
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ц льохман не съм разглеждал много обстойно учебния план на специалност Психология но в това което видях нямаше дисциплина Езикова култура която специално на теб ти е мн необходима по ред причини ... та още в първите няколко лекции ще разбереш че много от потребителите на форума използват редица именни форми които или се съдържат в разговорната реч или са остарели а никъде във форумните правила не е упоменато че който и да е било е задължен да пише спрямо всички книжовни норми на българския език затова личният ми съвет е да си събереш излишното самочувствие с една лопатка и да си го затвориш в някоя кутийка в случай че по-късно в съмнителното ти развитие това което си оставил се окаже недостатъчноdeepkeeper написа:Айде и ти да отвориш правописния речник и после да ми се дръвчиш, м?
стрийм
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз въобще не съм и отварял дума за други хора, тъй че не ги намесвай. А ако не си спомняш с обидите започнахте няколко души, все такива уж непокисти като тебе, в отговор на моя съвсем безобидна забележка. Но в крайна сметка излезе, че зад мотото "Това не е важно" сте избрали да прикривате неграмотността си. Щом е толкова незначителна езиковата култура и не те е грижа, за какво беше цялата история? В крайна сметка ти ще си излезеш с вирнат нос от това сдърпване, но следващия път, когато напишеш "които" уместно, това ще е благодарение на мен.
Мъгла над Русе

- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
твърде голямо значение придаваш на незначителните си забележки аз доколкото си спомням освен льохман нищо обидно не съм казал по твой адрес езиковата култура не съм я умаловажил ни най-малко но трябва да разбереш че тя не включва само правопис а той е само една малка част а с вирнат нос определено няма да изляза не си вирвам носа за щяло и нещяло най-малкото заради нещо като тебdeepkeeper написа:Аз въобще не съм и отварял дума за други хора, тъй че не ги намесвай. А ако не си спомняш с обидите започнахте няколко души, все такива уж непокисти като тебе, в отговор на моя съвсем безобидна забележка. Но в крайна сметка излезе, че зад мотото "Това не е важно" сте избрали да прикривате неграмотността си. Щом е толкова незначителна езиковата култура и не те е грижа, за какво беше цялата история? В крайна сметка ти ще си излезеш с вирнат нос от това сдърпване, но следващия път, когато напишеш "които" уместно, това ще е благодарение на мен.
стрийм
Мииии да всъщностLiofle написа:deepkeeper написа:Ти пък какво имаш за предлагане - малодушие и низки страсти? Не мерси.![]()
![]()
е не.., момчето е решило да ни забавлява и тва си е
.
П.С. "низки" ? да не би да идва от думата "низък"?
Темата за правописа и безкрайна и обикновено опира до "присмял се хърбел на щърбел", така че по-добре спрете да си ги мерите преди някой да се е изцепил паметно.
I didn't lose my mind, it was mine to give away...
I drink to make other people interesting.
I drink to make other people interesting.
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
За щастие Люфле го стори и сложи блестящ край на малката ни "полемика".
Дотук разбрах и заключих, че хората се обиждат смъртно, озлобяват се и стават много отбранителни, когато им правя забележки за очевидно непознаване на някои книжовни форми, но същевременно не ги е грижа за въпросните норми. Хем не са важни, хем се обиждат, когато им се каже, че бъркат. Много интересно, наистина. (лъжа, лъжа)
Това си е доста показателно за манталитета на някои хора.
Дотук разбрах и заключих, че хората се обиждат смъртно, озлобяват се и стават много отбранителни, когато им правя забележки за очевидно непознаване на някои книжовни форми, но същевременно не ги е грижа за въпросните норми. Хем не са важни, хем се обиждат, когато им се каже, че бъркат. Много интересно, наистина. (лъжа, лъжа)
Това си е доста показателно за манталитета на някои хора.
Мъгла над Русе

- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Днес ходих да си проверя работата.Останах доволен.Разбрах,че грешките ми не са в есето.Напротив - доста съм се изложил на теста,откъде ми идва ниската оценка.Объркал съм и някои много глупави думи на диктовката.Яд ме е,защото на някои места съм сложил правилното и след това съм го зачеркнал.Може би щях да си спестя 5-6 грешки,а на мен ми трябваха точно 5 грешки по-малко,за да вляза от първо класиране...Съдба ...
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: