English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

deepkeeper написа:Да. Оттам идва. Не очаквай Нобелова награда за това си откритие. По-добре отвори някой речник.
игнорънс из блис при тебе яко блис
стрийм
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Айде и ти да отвориш правописния речник и после да ми се дръвчиш, м?
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

deepkeeper написа:Айде и ти да отвориш правописния речник и после да ми се дръвчиш, м?
ц льохман не съм разглеждал много обстойно учебния план на специалност Психология но в това което видях нямаше дисциплина Езикова култура която специално на теб ти е мн необходима по ред причини ... та още в първите няколко лекции ще разбереш че много от потребителите на форума използват редица именни форми които или се съдържат в разговорната реч или са остарели а никъде във форумните правила не е упоменато че който и да е било е задължен да пише спрямо всички книжовни норми на българския език затова личният ми съвет е да си събереш излишното самочувствие с една лопатка и да си го затвориш в някоя кутийка в случай че по-късно в съмнителното ти развитие това което си оставил се окаже недостатъчно
стрийм
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Аз въобще не съм и отварял дума за други хора, тъй че не ги намесвай. А ако не си спомняш с обидите започнахте няколко души, все такива уж непокисти като тебе, в отговор на моя съвсем безобидна забележка. Но в крайна сметка излезе, че зад мотото "Това не е важно" сте избрали да прикривате неграмотността си. Щом е толкова незначителна езиковата култура и не те е грижа, за какво беше цялата история? В крайна сметка ти ще си излезеш с вирнат нос от това сдърпване, но следващия път, когато напишеш "които" уместно, това ще е благодарение на мен.
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Клименте просветителю, да ми ядеш пастърмата един вид.
Нали не искаш да те пипат? Нали го раздаваш за най-възвисен, спомни си поговорката за мълчанието?
Хм, какво си приет все пак? Да знам какво да заобикалям, beware of mentally unstable people един вид.
medicate, medicate
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Припомни ми поговорката и ще ти кажа какво съм приет. :)
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

deepkeeper написа:Аз въобще не съм и отварял дума за други хора, тъй че не ги намесвай. А ако не си спомняш с обидите започнахте няколко души, все такива уж непокисти като тебе, в отговор на моя съвсем безобидна забележка. Но в крайна сметка излезе, че зад мотото "Това не е важно" сте избрали да прикривате неграмотността си. Щом е толкова незначителна езиковата култура и не те е грижа, за какво беше цялата история? В крайна сметка ти ще си излезеш с вирнат нос от това сдърпване, но следващия път, когато напишеш "които" уместно, това ще е благодарение на мен.
твърде голямо значение придаваш на незначителните си забележки аз доколкото си спомням освен льохман нищо обидно не съм казал по твой адрес езиковата култура не съм я умаловажил ни най-малко но трябва да разбереш че тя не включва само правопис а той е само една малка част а с вирнат нос определено няма да изляза не си вирвам носа за щяло и нещяло най-малкото заради нещо като теб
стрийм
Аватар
bojangles
В началото бе словото

Мнение от bojangles »

Liofle написа:
deepkeeper написа:Ти пък какво имаш за предлагане - малодушие и низки страсти? Не мерси.
:lol: :lol: :lol: е не.., момчето е решило да ни забавлява и тва си е :lol: .
П.С. "низки" ? да не би да идва от думата "низък"?
Мииии да всъщност :)

Темата за правописа и безкрайна и обикновено опира до "присмял се хърбел на щърбел", така че по-добре спрете да си ги мерите преди някой да се е изцепил паметно.
I didn't lose my mind, it was mine to give away...

I drink to make other people interesting.
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

За щастие Люфле го стори и сложи блестящ край на малката ни "полемика". :)
Дотук разбрах и заключих, че хората се обиждат смъртно, озлобяват се и стават много отбранителни, когато им правя забележки за очевидно непознаване на някои книжовни форми, но същевременно не ги е грижа за въпросните норми. Хем не са важни, хем се обиждат, когато им се каже, че бъркат. Много интересно, наистина. (лъжа, лъжа)
Това си е доста показателно за манталитета на някои хора.
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Колко ще ти е трудно в София, обаче...
Не ние сме груби, животът е груб.
medicate, medicate
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Всъщност е точно обратното. :)

Ако очаквах да ми е лесно в София, нямаше да ходя там.
Мъгла над Русе
Изображение
Liofle
В началото бе словото

Мнение от Liofle »

всъщност един Пеньо като теб в София няма да оцелее, тук педали с претенции не харесваме :wink:
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Днес ходих да си проверя работата.Останах доволен.Разбрах,че грешките ми не са в есето.Напротив - доста съм се изложил на теста,откъде ми идва ниската оценка.Объркал съм и някои много глупави думи на диктовката.Яд ме е,защото на някои места съм сложил правилното и след това съм го зачеркнал.Може би щях да си спестя 5-6 грешки,а на мен ми трябваха точно 5 грешки по-малко,за да вляза от първо класиране...Съдба ...
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Liofle написа:всъщност един Пеньо като теб в София няма да оцелее, тук педали с претенции не харесваме :wink:
Не разбра ли, че не си оригинален. Колко намеци да ти се правят вече?!
Пък ако ти се занимаваш с оцеляване, аз си имам по-добри занимания. И не съм педал, мухъл такъв.
Мъгла над Русе
Изображение
Liofle
В началото бе словото

Мнение от Liofle »

deepkeeper написа:
Liofle написа:всъщност един Пеньо като теб в София няма да оцелее, тук педали с претенции не харесваме :wink:
Не разбра ли, че не си оригинален. Колко намеци да ти се правят вече?!
Пък ако ти се занимаваш с оцеляване, аз си имам по-добри занимания. И не съм педал, мухъл такъв.
Какъв?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”