Кажете, могат ли да не ми зачетат молбата и да не участвам в класиране за общежитие, защото не съм оградила едно от условията - че нямам жилище в София. Както вече обяснявах в една тема молбата трябваше да попълвам на гърба на някой непознат в навалицата и никак не ми беше ясно какво да заграждам и какво не, а при записването на въпроса ми :Ще проверите ли дали съм попълнила правилно молбата за общежитие ?, беше отговорено:Трябва да е правилно, това беше, записана си( не ме занимавай повече)
Молбата - декларация за общежитие
Модератор: Boromir
Молбата - декларация за общежитие
Понеже форума на СБО е заключен, реших да си споделя притесненията тук
Кажете, могат ли да не ми зачетат молбата и да не участвам в класиране за общежитие, защото не съм оградила едно от условията - че нямам жилище в София. Както вече обяснявах в една тема молбата трябваше да попълвам на гърба на някой непознат в навалицата и никак не ми беше ясно какво да заграждам и какво не, а при записването на въпроса ми :Ще проверите ли дали съм попълнила правилно молбата за общежитие ?, беше отговорено:Трябва да е правилно, това беше, записана си( не ме занимавай повече)

La vita e un continuo prdersi e ritrovarsi e questo non puo che dipendere da noi...
- DevilFighter
- В началото бе словото
- Music_Addict
- В началото бе словото
Re: Молбата - декларация за общежитие
И при мен така стоят нещата. И аз не оградих това, че нямам жилище в София, не оградих нищо там всъщност... Чудих се, чудих се... Мислех, че това за ограждането се отнася за долните изречения, щото е логично първо да ти кажат, че трябва да оградиш нещо и след това да ти кажат от кое точно трябва да ограждаш. Обаче-е-е... не. Доколкото разбирам, това за ограждането е било за тия неща по-горе... Ето как е - http://www.uni-campus.net/molba1.jpg и тука се предполага, че е трябвало да оградя единицата... Ама вътре никой нищо не ми каза, естествено! На мен 5 минути преди да вляза ми дадоха декларацията и трябваше набързо всичко да напиша, а за нещата, за които се колебаех, мислех да питам вътре, за да не объркам нещо. Ама тая, дето ме "обслужва", беше (с извинение) ба*ти тъпанарката - аз я питам най-любезно, тя ми се тросна: "Не знам за общежитията, аз само приемам молбите!", дръпна ми листа и го сложи в някаква папка, без аз въобще да мога да си погледна каквото и да било. Кой знае колко неща съм пропуснала/объркала! Дано не е фатално! Между другото, някой може ли да ми каже какво е това ВУ? Извинявам се, ако въпросът е малоумен, ама не разбрах.mariah написа:Понеже форума на СБО е заключен, реших да си споделя притесненията тук![]()
Кажете, могат ли да не ми зачетат молбата и да не участвам в класиране за общежитие, защото не съм оградила едно от условията - че нямам жилище в София. Както вече обяснявах в една тема молбата трябваше да попълвам на гърба на някой непознат в навалицата и никак не ми беше ясно какво да заграждам и какво не, а при записването на въпроса ми :Ще проверите ли дали съм попълнила правилно молбата за общежитие ?, беше отговорено:Трябва да е правилно, това беше, записана си( не ме занимавай повече)![]()
![]()
- Crescent
- От дъжд на вятър
Току що прегледах отново молбата. По принцип в нея си вписваш постоянния адрес, който в твоя случай явно не е София. Наистина това с ограждането на 1 или 2 беше забутано - аз също не го оградих, понеже съм си блейка, но щом вече веднъж сме писали, че не живеем в столицата не би трябвало да ни търсят излишни проблеми. В края на краищата, каквото сме направили вече - това е, другото е от тях... Така че по-спокойно я карай, че ще си съсипеш здравето 
Music_Addict, ВУ е висше училище МАЙ
Music_Addict, ВУ е висше училище МАЙ
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Music_Addict
- В началото бе словото
Не че нещо да ви притеснявам, обаче аз достатъчно се притесних, като прочетох това: http://uni-campus.net/forum/viewtopic.php?t=15182 И по-специално: "Попълването на всички останали графи е задължително за кандидатстващия за общежитие!
Няма да се въвеждат за участие в класацията неподписани от кандидата молби; молби без поставена дата; молби без декларирано обстоятелство (вж. на 2 стр. "Декларирам:")."
И сега?!? Нова молба?!
Как?!
И въобще може ли... 
А снимка пък въобще не съм лепила... то не пишеше къде.
Оф, че каша... 
Няма да се въвеждат за участие в класацията неподписани от кандидата молби; молби без поставена дата; молби без декларирано обстоятелство (вж. на 2 стр. "Декларирам:")."
И сега?!? Нова молба?!
А снимка пък въобще не съм лепила... то не пишеше къде.
лелката в стаята
тя каза, че е разлипила нещицата и предполагам тя се занимава с това. Но изчакайте да мине първото класиране и между 1-2 или 2-3 отидете и питайте тогава предполагам ще имат по-малко работа и ще е по-сговорчива.
Мда да допълня до няколко дена човекът отговарящ за форума за общежитията би трябвало да се върне така че той също ще даде информация. Просто почакайте и аз ще подавам, но чак след 2ро
вероятно и 3то.
Мда да допълня до няколко дена човекът отговарящ за форума за общежитията би трябвало да се върне така че той също ще даде информация. Просто почакайте и аз ще подавам, но чак след 2ро
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: