Вечните студенти

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Mira написа:ми аз примерно колкото повече задължения имам,толкова съм по-енергична и по-съвестно си върша работата :P когато стана сутрин рано и цял ден тичам насам-натам по задачки накрая вечер вместо да се чувствам като парцал имам чувството че кипя от енергия и мога да свърша още 100 неща,тогава се чувствам пълноценна :) обратното,чувствам се психически и физически изцедена,когато през по-голямата част от деня съм бездействала :? предполагам че си зависи най-вече от човека :roll:
При това темпо не може ли в един момент да се почустваш тотално изтощена? :shock:
pafkata
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от pafkata »

Axel написа:
Mira написа:ми аз примерно колкото повече задължения имам,толкова съм по-енергична и по-съвестно си върша работата :P когато стана сутрин рано и цял ден тичам насам-натам по задачки накрая вечер вместо да се чувствам като парцал имам чувството че кипя от енергия и мога да свърша още 100 неща,тогава се чувствам пълноценна :) обратното,чувствам се психически и физически изцедена,когато през по-голямата част от деня съм бездействала :? предполагам че си зависи най-вече от човека :roll:
При това темпо не може ли в един момент да се почустваш тотално изтощена? :shock:
Едва ли умората пречи ... И аз работя и уча ,а и хич не пропускам да се забавлявам .. рядко спя повече от 35-40 часа на седмица... и не е кой знае какво натоварване...

Аз съм на мнение че над 90% от хората са много мързеливи и все си търсят извинения и само се оплакват че нямат пари и че нямат време да свършат нещо...

А за ученето , наистина е проблем , но пък в СУ всичко е едно такова ... хората свикнали само с 5 и 6 от гимназията .. преподавателите сякаш ги е страх да късат.. Аз не искам нито общежитие , нито стипендия ... и някой път чета за изпит защото ми е интересно .. а за самия изпит ми е ясно че ще ми пишат 3 или 4 по милост дори и да не знам нищо... Идилия :)
Nothing is Perfect
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

pafkata написа:. преподавателите сякаш ги е страх да късат..
Какво, извинявай, учиш? Не съм забелязала такъв страх в нашия факултет
Laughing :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Crematory написа:
pafkata написа:. преподавателите сякаш ги е страх да късат..
Какво, извинявай, учиш? Не съм забелязала такъв страх в нашия факултет
Laughing :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Къде наистина го има този филм :shock: Де тоз късмет и на мене,щото при нас и да се скъсаш да учиш пак могат да те скъсат,стига да искат :!:
Като птичка в небесата :)
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

И аз съм в шок, искам и аз в твоя факултет дето никого не късат :lol:
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Dr. Socrates
В началото бе словото

Мнение от Dr. Socrates »

Íàïðèìåð â ÑòÔ íå êúñàò. Òàì âúïðîñúò ïî÷òè âèíàãè å 5 èëè 6.
Íå ñè ñòðóâà äîïúëíèòåëíîòî óñèëèå äà ñå íàïúâà ÷îâåê çà 6.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Завиждаме ти дружно! :oops:
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Herr Rentzsch написа:Например в СтФ не късат. Там въпросът почти винаги е 5 или 6.
Не си струва допълнителното усилие да се напъва човек за 6.
:shock:
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Иха...за пръв път чувам, че не късали :P
zazu
В началото бе словото

Мнение от zazu »

еми, като гледам, и аз съм за тука - един държавен го влача повече от две години вече, ма не, че искам да го влача, ми не ми го дават..а за предните изпити да не говорим...какво ще кажете за 9 години, от които работата е била само две?
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Кой е тоя изпит, дето не щат да ти го дадат? :(
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Аз съм към групата на вечните студенти, по-скоро вечните кандидат-студенти. :roll: Добре че от третия тласък успях да се вкарам хубаво... пък дано следващите четири години да минат както си трябва.
plan9usr
В началото бе словото

Re: Вечните студенти

Мнение от plan9usr »

има ли някои като мене - да са почнали малко късничко, а и годинка да са отложили? :( иначе гледам да съм стриктен с изпитите, че ... :)
чуствам се като дъртак като гледам пишлеметата около мене. :( повечето са много умни деца де. :)

;)

Xenon написа:Има ли такива във форума? Хайде, разконспирирайте се, де... :lol:
Аватар
amdor
В началото бе словото

Мнение от amdor »

ами аз учих...по скоро си загубих времето в НБУ 4 години, и сега си записах в СУ това което ми идва отвътре...какво да направя като някои хора се ориентираме по-късничко от други... :wink:
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

amdor написа:ами аз учих...по скоро си загубих времето в НБУ 4 години, и сега си записах в СУ това което ми идва отвътре...какво да направя като някои хора се ориентираме по-късничко от други... :wink:
Ще се разочароваш от СУ. Отдалеч изглежда супер-ВУЗ със супер-студенти, влезеш ли - разбираш че е абсюлотна мизерия и е пълно с вундеркинди-темерути.
Ibiza DJ
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”