Козлодуй?Vintersorg написа:Някакви впечатления от перлата на Северозапада?![]()
![]()
Тема за възхвала на всеки друг град освен София
- явор
- Летописец Виртуоз
FeverNew, като не разбираш, не се меси в нашата тема... Мисля, че хората са ме разбрали... Това са градове, съхранили своя дух, а не "чудеса" на социалистическото строителство...
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Един, любим....незабравим
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2064
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2064
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Кюстендил е един от най-хубавите градове. И от най-подценените.
http://jorik.blog.bg/
...............................
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
http://danichka.blog.bg/viewpost.php?id=89223
Това е някакъв изглед към Кюстендил, намерен от Гугъл. За съжаление нямам лични снимки от града, но си заслужава да се види. Изобилие от древни крепости и спокойна, уютна планина. Особено през пролетта е прекрасно там!
Това е някакъв изглед към Кюстендил, намерен от Гугъл. За съжаление нямам лични снимки от града, но си заслужава да се види. Изобилие от древни крепости и спокойна, уютна планина. Особено през пролетта е прекрасно там!
http://jorik.blog.bg/
Казал му го е сенаторът с най-подходящо за подобна реплика име - Курийpora_e_priqtel: В случай, че казваш това насериозно ще трябва да те смъмря
между другото кой го беше казал това за Цезар, че е мъж за всички жени и жена за всички мъже?
Относно възхваляването на градове - детска работа. И стига хвалили тази Варна. Град като град. Единственото й истинско предимство е, че е близо до КАварна и Балчик.
Виж Бургас е друга работа. Там бих живял с удоволствие. Бургазлиите са чудсни хора и са ама безкрайно далече от комплекса за "морска столица", който вирее съвсем явно на север.
И докато Варна ражда екземпляри като Шамара и други подобни, няма и как да се бори за особен риспект.
Което ме подсети - уважаеми господин Явор Ташев, кога ще бъдете така добър да махнете второто изречение от подписа си? По мое скромно мнение то не допринася с нищо за обогатяване на общуването. Пийс.

- явор
- Летописец Виртуоз
Възхваляването на градове не си е детска работа, даже си е доста сериозно... Някои са локални патриоти
За теб може Варна да е град като град, но за мен не е... Освен това аз в моите мнения се старая да не казвам нищо против останалите градове.
Освен това не разбирам какво трябва да значи комплексът за "морска столица"... Човек не се ли комплексира, когато притежава някоя негативна, а не положителна характеристика?
А Варна е по-нормално да ражда такива като Шамара, като е няколко пъти по-голям град от Бургас... И това, че Костинброд е родил Азис, не означава, че там всички са като него!
Няма да го махна докато не спрат коментари, които включват негативно мнение за хора и места извън София.
За теб може Варна да е град като град, но за мен не е... Освен това аз в моите мнения се старая да не казвам нищо против останалите градове.
Освен това не разбирам какво трябва да значи комплексът за "морска столица"... Човек не се ли комплексира, когато притежава някоя негативна, а не положителна характеристика?
А Варна е по-нормално да ражда такива като Шамара, като е няколко пъти по-голям град от Бургас... И това, че Костинброд е родил Азис, не означава, че там всички са като него!
Няма да го махна докато не спрат коментари, които включват негативно мнение за хора и места извън София.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
1. Ами то с термина "провинция" това се обозначава...FTF написа:тогава го добави, че става въпрос за коментари за хора и населени места извън София, а не въобще. Иначе всички от раздел Хоби и Забавления дето коментарите супер изпростяват и са от максимум 5 думи трябва да се чувстват обидени
2. Пише "НУЖНАТА аргументация", за други такива не е нужна
Отворете сърцата си
Това лято бях няколко пъти до Пловдив и успях да поразгледам малко.Според мен е доста готин град с активен живот и места, където да прекарваш времето си.Много забележителности, история, изкуства...въобще много готина работа.А и майните с които се видях се оказаха готини.Но каквото и да си говорим София е по-красива, а и е любимия ми град.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
- Abele*
- Постоянно присъствие
Бургаски вечери, рибарски мрежи,
сръчно изплетени от тънка мъгла.
О, разкажете ми, от къде взехте
толкова синя, добра тишина.
Не сте ли слизали ничком по гребена
на уморените вечер вълни,
дето почиват синьо-зелени
бури родени от зли ветрове.
Велико Търново и Пловдив също са очарователни градове, но Бургас ми е фаворит
сръчно изплетени от тънка мъгла.