Та това беше, ама хич не ми пука какво си говорят хората, аз съм много радостна и с нетърпение чакам да започнем
Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2
Модератор: sientelo
Здравейтееее вече съм записана официално
ама знаете ли като се записвах при жената и влезе един господин(маи че да беше някакъв преподавател по Политология) и без да се съобрази че аз съм там й вика на жената:" Ти ли записваш за оня СПЕЦКУРС МСЮИЕ и тя му се скара да се съобразява, че в момента записва. А той каза, че още след първия семестър сме щели да искаме да се преместим при него и че нямало да ни хареса. Аз пък му казах, че ми харесва много повече от Политология и затова съм си го сложила на първо място. Той лаконично каза само:" Радвам се!"
Та това беше, ама хич не ми пука какво си говорят хората, аз съм много радостна и с нетърпение чакам да започнем

За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Здравейте и от мен.И едно голямо ЧЕСТИТО.Vanuushka написа:Искам да питам доц. Пламен Митев преподава ли в тази специалност
Надявам се да ни преподава следващия семестър доц.Митев, но все още нямаме информация за това.
Новите колеги могат да се свържат с някой от наЗ на ЛС, за да си разменим Скайп и други разни....
Последно промяна от melestorm на 08 Авг 2007, 11:55, променено общо 1 път.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
Да разбирам ли че ти си в тази специалност за втора годинаmelestorm написа:Здравейте и от мен.И едно голямо ЧЕСТИТО.Vanuushka написа:Искам да питам доц. Пламен Митев преподава ли в тази специалност
Надявам да ни преподава следващия семестър доц.Митев, но все още нямаме информация за това.
Новите колеги могат да се свържат с някой от наЗ на ЛС, за да си разменим Скайп и други разни....
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Всъщност не е Димитър Ангелов, а Петър Ангелов !Vanuushka написа:Да разбирам ли че ти си в тази специалност за втора годинаmelestorm написа:Здравейте и от мен.И едно голямо ЧЕСТИТО.Vanuushka написа:Искам да питам доц. Пламен Митев преподава ли в тази специалност
Надявам да ни преподава следващия семестър доц.Митев, но все още нямаме информация за това.
Новите колеги могат да се свържат с някой от наЗ на ЛС, за да си разменим Скайп и други разни....кои други преподават? Някои така по - известни, четох в уч план за Христо Матанов, Дим. Ангелов
Димитър май е доста възрастен или млад...THE_PARASITE написа:Всъщност не е Димитър Ангелов, а Петър Ангелов !Vanuushka написа:Да разбирам ли че ти си в тази специалност за втора годинаmelestorm написа:Здравейте и от мен.И едно голямо ЧЕСТИТО.Vanuushka написа:Искам да питам доц. Пламен Митев преподава ли в тази специалност
Новите колеги могат да се свържат с някой от наЗ на ЛС, за да си разменим Скайп и други разни....кои други преподават? Някои така по - известни, четох в уч план за Христо Матанов, Дим. Ангелов
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
-
Reflection
- В началото бе словото
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
[quote="melestorm][/quote]
Димитър май е доста възрастен или млад...
[/quote]
Koлега, излагате се...
А иначе - новият випуск е от 29 дЯца.
18 момичета и 11 момчета (едното от които е с бал 30.00).
А мин. бал за момичета е 27.75 или нещо подобно. Като има и две момичета с турски имена (само споменавам, някои да не си направи грешни заключения).
Димитър май е доста възрастен или млад...
Koлега, излагате се...
А иначе - новият випуск е от 29 дЯца.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Много добре го знаем, не се безпокой !Reflection написа:melestorm написа:THE_PARASITE написа:Vanuushka написа:Димитър Ангелов, Бог да го прости, беше академик! Баща е на проф. Петър Ангелов!melestorm написа:Димитър май е доста възрастен или млад...Vanuushka написа:Искам
Всъщност не е Димитър Ангелов, а Петър Ангелов !
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър