Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Xenon написа:Политология също е сред най-най във ФФ. бтв, за магистратура в Журналистическия съм се интересувал, но мисля че Журналистика и ПР са само задочно.
Xenon написа:Политология също е сред най-най във ФФ. бтв, за магистратура в Журналистическия съм се интересувал, но мисля че Журналистика и ПР са само задочно.
То има ли значение дали е задочно или не?
Честно казано, за магистратурите не е от голямо значение, защото всички магистратури в СУ напомнят на задочно обучение - нередовни лекции, малък брой студенти в лекция и т.н.
lo_flo написа:Кандидатствах с мате, но първите желания бяха за философския
Ясно ми е, но нещо философията ми е убегнала. А как мачкаше задачите Сега в учебния ти план изобщо имаш ли математики, било то и съкратен курс на Линейна алгебра и Аналитична геометрия събрано като за химици в ЛААГ.
Ясно ми е, но нещо философията ми е убегнала. А как мачкаше задачите Сега в учебния ти план изобщо имаш ли математики, било то и съкратен курс на Линейна алгебра и Аналитична геометрия събрано като за химици в ЛААГ.
Това са противоположни неща - едното са точните науки, другото - хуманитарии. Това не ти пречи да запишеш нещо точно като 2ра спец., като например Информатика във ФМИ
Xenon написа:Не съм мислил за 2ра спец. Но мога да ти посъветвам нещо по-различно.
Посъветвай ме
Във ФФ или друг факултет?
Дай пример и за двете, аз честно искам повече за ФФ. но бих искала да съпоставя двете неща.
Нещо което ти е интересно. Във ФФ може би Политология... Иначе, за другите специалности нищо не мога да кажа, може би това което ти е интересно или нещо от което разбираш много добре. Ако си добре с математиката можеш да запишеш Информатика във ФМИ