Пореден световен неизвестник прегази "титанът" Лев

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Пореден световен неизвестник прегази "титанът" Лев

Мнение от THE_PARASITE »

Толкова жалък отбор на сините в Европа не съм виждал от средата на 90-те години.Просто безумно слаби.Не знам кой ще поеме отговорността и дали въобще ще бъде поета някаква отговорност, но това злепостави не тимът от Герена, а цяла България и никакви оправдание не могат да реабилитират случилото се.ПОЗОР !
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Темата не трябваше да е "Лев", а "Левски", но нещо му стана на форума.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Не мисля, че България е изгубила. Нали се сещате на кого бяха крилатите фрази ако спечели, кой печелел, ако губи, кой губел :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Батков се самозабрави последните месеци. Арогантен до козирката. То не бяха победи с измислени дузпи - 1:0, 6:2, не бяха супер купи, не знам си какво. Както казва Руши Виденлиев:
Всичко се връщаааа.
Изображение
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Прав си за Батков, но всички, които не са фенове на Левски знаят за "синята наглост".Не е в това въпросът обаче.Мен лично ме е срам като българин, че сините загубиха от такъв отбор.Поне да беше Розенборг (отбор с традиции в ШЛ през последните 10 години).
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Аз съм си ЦСКА-рче, не казвам, че и ние не сме застраховани от загуби...ама Левски да паднат от ТамПере.... :roll:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Не ги жали. Ей сега ще вкарат 5-6 гола на Сандански и ще си вдигнат самочувствието.
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Просто финландците са си класа :lol:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

:lol: :lol: :lol:
Аз ги слагам в първа урна при жребия за групите :lol: :lol:
Изображение
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Не смятам, че злорадстването е уместно.Наистина Левски записаха срамна загуба в клубната си история, която вероятно ще ги свали на земята, но това не значи, че трябва да го натякваме с години.Същото се отнася и с обратен знак.И ЦСКА има срамни петна в най-новата си история.Тъпо е да си българин и да се радваш на падението на друг българин, защото не знаеш какво ще ти се случи на теб утре.Ако не обичате Левски или ЦСКА не се радвайте на успехите им, но и не пърхайте от радост като омразният ви отбор загуби, защото обикновено всичко се обръща на 180 градуса.И все пак браво на Станимир Стоилов, че намери вината първо у себе си (нещо нетипично за българите въобще), а не като Крум Савов и Явор Денев (не съм сигурен за името му) във всичко друго, но не и в играчите и това което те показват на терена.
Аватар
Enzo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Enzo »

Това което се случи е много лошо за българският футбол ... но имаха нужда рогата да паднат. Прекалено съм запален и пристрастен, за да не си призная, че се радвам много :) То не бяха изхвърляния, не бяха приказки, не бяха бижутери, пелета, дековци... а какво стана накрая просто един син балон гръмна! След 2 седмици и след победи с 6:0 в Сандански и после срещу Берое, ще почне да се дуе нов.... както и да е! Футболните идиоти на европа отново се проявих и вече имат 8 поредни загубени мача в Европа и имат 1 вкаран гол в тях...

и бтв: Абе къде е батко(ф)???

на 11 Всички в Ловеч!!!!! :)
Изображение
Pelé good; Maradona better; George Best!
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Личното ми мнение е, че отбора на Левски в този си състав не е достоен за Шампионската лига. Някак си миналата година на никой не му направи впечатление, че представянето в групите на Шампионската беше повече от трагично :roll:

btw:

Близки до Левски пък вече започнаха да изпускат информация, че липсата на трансфери се дължи на един човек - Майкъл Чорни. След като "сините" приключиха участието си в груповата фаза на Шампионската лига през миналия сезон, голяма част от постъпленията от най-комерсиалния турнир в света, са били преведени в банкова сметка в Израел...
http://www.sport1.bg/sport1/node/60519
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Жалко за феновете на Левски,бях на мача и по-жалка картина досега не съм гледал.Но всичките тези футболисти и шефчета да бяха помислили за феновете,които страдаха заради загубата.
Чаша,ний пак сме сами!
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Приказки, приказки, приказки, и накрая "бам", работата изгърмя. Нито съм щастлив, нито страдам от отпадането на Левски. Единствено ме радва това, че големите усти на Батков и компания бяха затворени за известно време.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Много неприятна загуба, дано поне хората, които трябва да си извадят изводите, които трябва.
Фен съм на Левски откакто се помня, но никога не съм се интересувал от футбол дотолкова, че да знам кой какво е казал, кой бил на сафари и кой не знам си къде, освен ако не са го разтръбили по новините. Ама дори и на мен ми е ясно, че имат проблеми и дано да ги решат в скоро време.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

sedrik написа:Единствено ме радва това, че големите усти на Батков и компания бяха затворени за известно време.
Щеше да ме радва, ако беше истина. Продължава навсякъде всеки да оплаква левски. Пфуууу, голяма работа. Съдрали ги веднъж(7-ми път с миналата година) и трябва да се изписват вестниците и да се заема ефирно време. Друг отбор като отпадне веднага всичко свършва, ама защото левски отпада, ще се правят помени до победата с 0:6 в Сандански за успокоение.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”