Правистите - тук
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Ами реално погледнато-никакво....в смисъл,че наистина нищо не знам...
аз съм завършила Национална Финансово-стопанска гимназия и там учихме в 11клас Основи на правото,а в 12- Фирмено право...общо взето в 12ти клас това,което помня е,че учихме Гражданско право,Облигационно право,Търговко право,Трудово право
аз съм завършила Национална Финансово-стопанска гимназия и там учихме в 11клас Основи на правото,а в 12- Фирмено право...общо взето в 12ти клас това,което помня е,че учихме Гражданско право,Облигационно право,Търговко право,Трудово право
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Да, накрая се оказало, че половината групи са заетиdamien написа:баси чакането наистина, трябваше утре да отида![]()
иначе си беше голям купон в коридора - оплаквания, мрън-мрън, един куп изнервени "колеги"...незабравимо посрещане просто!
ако има някой в 1-ви поток, 1-ва група да сподели!![]()
( бтв това с избирането беше малко тъпо, особено след като половината бяха вече заети)
Love, life, meaning ...
OVER
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Еееееее, тамън си търсех причина да остана и ти замалко да ми я дадеш ...damien написа:дени, за малко да пиша 7-ма група, ама язък...
Защо не се записа, бре дете мило
Love, life, meaning ...
OVER
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Етика и право беше най - скучката част от философските науки, дето 3 години ги учихме ...
Виж, психология и логика си беше номер 1, защото си правихме тестчета, но пък да учиш 100 философа с техните теории, не, мерси
А за hypnosssa - учила е дооооста от нещата, които ни очакват
И все пак има нагласата, за което браво 
А за hypnosssa - учила е дооооста от нещата, които ни очакват
Love, life, meaning ...
OVER
брей, при положение, че се записва само право и международни отношения в една стая си мислех, че няма да има много хора,но...дано повечето са минали днес и за утре да няма толкова
я кажете горе долу за колко време се записва? първо купувате документите, попълвате и тогава се редите на опашка, нали? и за общежитие:след като сте влезли веднъж вече в стаята, оттам ви дават листовките и следва ново редене, така ли?
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Купуваш документи, попълваш, плащаш на 4тия етаж таксата - половин или цяла, слизаш и чакаш на опашката пред 238 - там колкото - толковаjexjex написа:брей, при положение, че се записва само право и международни отношения в една стая си мислех, че няма да има много хора,но...дано повечето са минали днес и за утре да няма толковая кажете горе долу за колко време се записва? първо купувате документите, попълвате и тогава се редите на опашка, нали? и за общежитие:след като сте влезли веднъц вече в стаята, оттам ви дават листовките и следва ново редене, така ли?
Love, life, meaning ...
OVER
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Тя майка ми е завършила СУ право и се опита да ми обясни горе - долу как са нещата са определените предмети, ама ще се видиMura написа:Дени, то философите и техните теории няма да ни се разминат и в правото. Това Лок, това Русо, Монтескьо.. но може и да бъде доста интересно по мои впечатление... зависи от нагласата и от преподавателя. Мисля, че по История на политическите и правни учения ще се учи...
Иначе, да питам - ще учим ли език и ако да - как и кога ще стане ясно кой
Love, life, meaning ...
OVER