Правистите - тук
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Честито на всички!!!Мен ме приеха задочно ама ше чакам и второ-може пък да се преместя напред!:)Иначе за тези дето са задочно,малко инфо:очните ни почват на 10 септември до 29 мисля че бяха.Също така тези които искат да са редовно може да се прехвърлят втората година без проблем!
If you don't go after what you want, you'll never have it. If you don't ask, the answer is always no. If you don't step forward, you're always in the same place.
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Неее, след това чакане днес едва ли ще има много живи, за да разказват. ..... му, баси, поне мина
От 10 до ... 16ч ? уеах ...
Аз съм седма група
Там те питат дали имаш предпочитания към групите, примерно, да се наговориш с някой приятел и прочие
Оффф, свърши записването за мен, за тези които им предстои - успех и ... търпение 
Аз съм седма група
Love, life, meaning ...
OVER
Аз искам да задам въпрос:
Някой от вас да е учил право в училище?
аз имах нещастието да го уча цели 2 години...не че имаше полза,сега нищичко не знам,но го намразих заради най-ужасната учителка,която може да съществува на света...Тя беше от този тип хора,дето имат богат мъж,мразят работата си и си изкарват комплексите на който не трябва...
Та...да се върна на въпроса:Учили ли сте право?
Някой от вас да е учил право в училище?
аз имах нещастието да го уча цели 2 години...не че имаше полза,сега нищичко не знам,но го намразих заради най-ужасната учителка,която може да съществува на света...Тя беше от този тип хора,дето имат богат мъж,мразят работата си и си изкарват комплексите на който не трябва...
Та...да се върна на въпроса:Учили ли сте право?
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
баси чакането наистина, трябваше утре да отида
иначе си беше голям купон в коридора - оплаквания, мрън-мрън, един куп изнервени "колеги"...незабравимо посрещане просто!
ако има някой в 1-ви поток, 1-ва група да сподели!
( бтв това с избирането беше малко тъпо, особено след като половината бяха вече заети
)
иначе си беше голям купон в коридора - оплаквания, мрън-мрън, един куп изнервени "колеги"...незабравимо посрещане просто!
ако има някой в 1-ви поток, 1-ва група да сподели!
( бтв това с избирането беше малко тъпо, особено след като половината бяха вече заети