English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Хич не ти и трябва.
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

deepkeeper написа:
По принцип формата за множествено число на неопредилетолното местоимение се записва "някоИ", а не някоЙ ("някоЙ глупави неуредици", "някоЙ доста натрапчиви пукнатини"). При теб тази грешка е доста тенденциозна. Никой не казва "един изгнили ябълки"... примерно.
по принцип ако си забелязал не слагам и каквито и да било препинателни знаци идеята е бързо и лесно да си изложа мнението във форма достъпна за останалите потребители въобще не ме интересуват дадени правописни грешки важното е да бъда разбран така че злобният ти коментар е далеко излишен ... а щом си толкова наясно с принципите в българския език направи си темичка където да тровиш всички които изстъпателстват спрямо нормите ..
стрийм
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Ти остави пунктуацията, забелязах, че умишлено не поставяш каквито и да било знаци. Нещо ти е убягнал централният проблем. Забележката ми бе по повод грешното местоимение (много груба грешка, сериозно), а не по повод лошата ти пунктуация. Оттам малката ти пледоария губи смислова опора. А и когато напишеш "някоЙ неуредици", може да бъдеш сигурен, че правиш всичко друго, но не и мнението си максимално разбираемо.
Като гледам, тук повечето хора ги бива да се изказват "компетентно" и да критикуват на недодялан български, но никой няма доблестта да понесе сам малко критика. Изглежда това е привилегия само на силните хора.
Но и вие сте прави. Не съм аз този, който ще ви ограмотява. Или казано другояче, поднасям извиненията си на всички, които съм наскърбил.
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
goshevv
В началото бе словото

Мнение от goshevv »

deepkeeper написа:Хич не ти и трябва.
Ами и да искам не мога, защото имам и друга работа освен да стоя и да гледам кой какво е писал относно мои изказвания...whatever...успех на КСК ако си кандидат-студент :wink:
Incapable of any emotions...
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Намеци, намеци... и аз ти пожелавам да се задъхаш от успехи.
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
goshevv
В началото бе словото

Мнение от goshevv »

deepkeeper написа:Намеци, намеци... и аз ти пожелавам да се задъхаш от успехи.
Не, пич , наистина нямам нищо против тебе, просто видях какво сте писали и си написах и аз моето мнение по въпроса.Не мисля, че има смисъл да си разменяме безсмислени обиди...така че се извинявам ако съм те обидил с нещо :)
Incapable of any emotions...
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Ходих да си видя изпита днес. 78.5 точки :) Не знаех, че има и половинки :P

На диктовката - 14т. Писал съм changable, вместо changeable. Знаех си, че не мога да направя диктовка без нито една тъпа грешка.

Теста - почти толкова зле, колкото очаквах - 40т. Мъкааа. Reading - 8т., Cloze - 7т., Error - 17т., Paraphrase - 8т.

Есето - wow, имам повече от два пъти по-висок резултат от този миналата година. 24.5 точки 8) Мислех, че есето ми е супер зле, пък то какво се оказа :roll: А миналата година, когато бях най-доволен от есето си и очаквах минимум 21 точки, имах 12. Lol.
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Дадоха ли ти да си видиш рецензията на есето?
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

heygod написа:Дадоха ли ти да си видиш рецензията на есето?
Не съм я искал, не се сетих. Пък и то при тази оценка каква рецензия да искам? :P

Но все пак мисля, че ако си я поискаш трябва да ти я покажат, поне така ми казаха на курса, на който бях.
Liofle
В началото бе словото

Мнение от Liofle »

и аз ходих да си видя как съм се справил и бях изненадан. На диктовката имам 9т. което е изклчително малко за мойте възможности :). Доста тъпи грешки съм допуснал и плс това на "family" са се заяли задето между L и Y има някво ченгелче което прилича малко на i . А то е очевадно че съм писал family.... мн тъпо... На теста съм се представил нормално добре предвид факта че беше по шибан от обикновеното - на Ридинга имам 8/10, на Клоузъра имам 6/10, на Ерор Айдент. имам 19/20 и на парафрейза имам 10/10 . На есето имам 23.5 което е екстра :) но наистина го написах много качествено с много хубави изрази и идиоми и размисли и страсти :P . Като цяло диктовката ме ебва малко но нищо пак ме устройва оценката за Стопанското Управление 8)
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

стопанско управление с английски???, приятно ми е колега, как се казваш :D ако искаш да се запознаем де :lol:
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

В коя стая са тази година изпитите по английски? Аз днеска нямах достатъчно време да си го проверя и утре ще ходя.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика

Мнение от phoebe »

267, точно срещу 256.
medicate, medicate
Аватар