Журналистика!!!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- TimShel_Girl
- Драскач
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
май ще те разочаровам,но език се учи само като факултатив,т.е нещо като задължително избираем. до тук добре,само че не очаквай да научиш много
ако тръгнеш да учиш нов език според мен ще хванеш само основите,а ако запишеш,език,който си учила можеш да си го припомниш например 
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
- TimShel_Girl
- Драскач
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- TimShel_Girl
- Драскач
уф, аз си мислех за немския, защото съм го учила в гимназията, а английският ми е... мхм...
бтв, записването беше баси якото - в паричния салон в 8.30 работиха 2 от 8те каси, за сметка на това имаше 30тина чакащи,... в ФЖМК свършихме точно за 10-15 минути с една много готина инспекторка, която беше квестор на изпитите. Майтапа настрана - в стаята, в която попълвахме документи бяхме трима души, и 3мата от Бургас,три различни гимназии, три различни специалности, ... демек, ФЖМК, дръж се, ще проговориш на "ье" (това вече е майтап!)

бтв, записването беше баси якото - в паричния салон в 8.30 работиха 2 от 8те каси, за сметка на това имаше 30тина чакащи,... в ФЖМК свършихме точно за 10-15 минути с една много готина инспекторка, която беше квестор на изпитите. Майтапа настрана - в стаята, в която попълвахме документи бяхме трима души, и 3мата от Бургас,три различни гимназии, три различни специалности, ... демек, ФЖМК, дръж се, ще проговориш на "ье" (това вече е майтап!)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз пък тепърва сега ще ходя да се записвам, чакам да ми излязат снимките за документи, тоест да отключат проклетото фотостудио, защото са в обедна почивка... отдавна. :/ Значи да си събера нервиете за паричния салон, а? Така да бъде^^ Леле, много съм щастлива, че ще уча Книгоиздаване, още не мога да повяравм, че от първо класиране се озовах там! 
~ Кътчето ~
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Мила, забрави за немския тук! И 10 години да си го учила, тая ще те убеди, че не го знаеш. Аз имам една колежка, дето 10 години беше живяла в Австрия и Германия и сега записа немски. Оная й писа 5, щото "не могла добре да се изразява на български".
А тя си говори перфектно и двата!
Тъй че разпространете на всички да не записват немски, за да не допускаме тази женица в нашия факултет!
Спорта си го избираш сам, за две години и се провежда в зависимост от вида спорт- на Академик, в Ректората, на тенис кортовете и т.н.
Тъй че разпространете на всички да не записват немски, за да не допускаме тази женица в нашия факултет!
Спорта си го избираш сам, за две години и се провежда в зависимост от вида спорт- на Академик, в Ректората, на тенис кортовете и т.н.
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз свърших работата на половина, попълних всичко, платих таксата, но ме върнаха от факултета, защото имало много опашки вътре и нямали време, утре пак ще се ходи. (:
Какви видове спорт са, има ли някъде списък?
Какви видове спорт са, има ли някъде списък?
~ Кътчето ~