Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
не можеш да идеш и да внесеш парите директно в бнб, а трябва да направиш превод от друга произволна банка(на която си даваш парите за семестъра в брой + някаква такса за услугата )
Аз го разбирам : "Правиш си банков превод на сметката на СУ(като за такисте за изпитите)". Абе най-сигурно е да си платиш на касата в съответния факултет Плащането по банков път се извършва по стандартна процедура....
allegralove написа:И аз не го разбирам и се чудех, но пък днес отидох да се запиша и платих направо там, така е много по-удобно, а и не чакаш по опашки в банката.
хах,зависи в коя банка отидеш искам да си спестя точно опашките пред въпросните каси в СУ
DevilFighter написа:Аз го разбирам : "Правиш си банков превод на сметката на СУ(като за такисте за изпитите)". Абе най-сигурно е да си платиш на касата в съответния факултет Плащането по банков път се извършва по стандартна процедура....
по банков път също е сигурно банките отварят в 8:30ч , плащам си и тъкмо ще отидат в СУ в 9ч като отворят и те. или те май по рано започваха?
allegralove написа:И аз не го разбирам и се чудех, но пък днес отидох да се запиша и платих направо там, така е много по-удобно, а и не чакаш по опашки в банката.
хах,зависи в коя банка отидеш искам да си спестя точно опашките пред въпросните каси в СУ
Не можеш да си ги спестиш, защото е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ти сложат печат в книжката, а тоя печат го слагат само там. Пък и се минава бързо
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Не можеш да си ги спестиш, защото е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ти сложат печат в книжката, а тоя печат го слагат само там. Пък и се минава бързо
имах предвид да си спестя опашките за плащането на таксата
Няма никакъв смисъл да се разкарвате по банки. С едно редене свършвате и двете неща. Аз днеска като бях точно 5 минути ми отне цялата процедура, а очаквах, че ще се чака като за заплати. Но пък за сметка на това после по път към ЦИЕК ни валя чуден дъждец, та влезнахме вир вода и трябваше да изчакам малко преди да се запиша да ми изсъхне именника, че беше станал на баничка.