Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Да, задължително и да си оставиш дипломата там. Само че не знам тая геология към кой факултет спада..оставяш си дипломата във факлутета, в който си приетаmucunka написа:имам едно спешно въпросче значи приета съм геология но не ме устройва и не искам да се запиша искам да изчакам следващо класиране трябва ли да ходя до университета нещо да подавам за участие в класиране???
Утре, ама ако си момиче движение особено няма. Най-много някоя колежанска специалност. Плюс това като се запишеш за втроро класиране в СУ не плащаш такса и спокойно можеш да си изтеглиш дипломата ако те примат в МУ.mucunka написа:хххх мн гадноаз исках да изчакам и другите класирания в МУ
второ класиране в МУ кога излиза знаете ли?
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
lujete e az dnes e vuzmutih
10.00-12.00 i 14.00 do 16.00
zabelejete 4 4asa! mogo se iznervih n tova ebati durjaven slujitel da si .na koi mu pla6tat inu4e za 4 4asa rabotA?Ima tri dni za zapisvane horata putuvat t kude li ne a te ne mogat da si natisnat zadnicite da raboqt po 8 4as moje ne6to da im stane.az kakto putuvah ot varna i sno6ti za avtobusa mesta nqma6e aq surin trugnah v 7.45 i pristigna kum 3 vuv fakultea i gledam rabotqt do 16 4asa.Kazah si tiq ko mi tru6nat vrata pred nosa?Edinstveniq mi izbor e da ostana da spq vuvfakuleta koito by the way e dosta zlove6t
10.00-12.00 i 14.00 do 16.00
zabelejete 4 4asa! mogo se iznervih n tova ebati durjaven slujitel da si .na koi mu pla6tat inu4e za 4 4asa rabotA?Ima tri dni za zapisvane horata putuvat t kude li ne a te ne mogat da si natisnat zadnicite da raboqt po 8 4as moje ne6to da im stane.az kakto putuvah ot varna i sno6ti za avtobusa mesta nqma6e aq surin trugnah v 7.45 i pristigna kum 3 vuv fakultea i gledam rabotqt do 16 4asa.Kazah si tiq ko mi tru6nat vrata pred nosa?Edinstveniq mi izbor e da ostana da spq vuvfakuleta koito by the way e dosta zlove6t
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
Е да , права си.Най-лошото според мен е липсата на всякаква информация.Нито дати нито часове , някакси все едно не е нещо важно , а найстина е само 3 дни!За тези ,които пътуват от далеч найстина е ужасно, но какво да се прави а БФ си е зловещ и бих добавил с много гадна миризма на формалин НОН СТОП 

It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
Бтв не виждам нищо лошо в тва факултетът да е зловещ. =) Има си атмосфера, която на мен лично ми допада.
Бих барнала тук-там, де... Във витрините на стълбището по някой буркан с карантия, препарирано животно, скелет или просто череп би било в тон. =) Може би повечко растения по коридорите също така.
За залите нишо още не мога да река, а те са ми интересни. Кофти, че не вярвам базата да е много добра. Но за миризмата, даже не съм усетила. ^^
Ся се надявам само да случа на яка група. ^^
Бих барнала тук-там, де... Във витрините на стълбището по някой буркан с карантия, препарирано животно, скелет или просто череп би било в тон. =) Може би повечко растения по коридорите също така.
За залите нишо още не мога да река, а те са ми интересни. Кофти, че не вярвам базата да е много добра. Но за миризмата, даже не съм усетила. ^^
Ся се надявам само да случа на яка група. ^^
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
Ем, доколкото разбрах, те отпред ще правят градинка, каквато има отзад. ^^ Ако смяташ, че това ще освежи сградата.
Иначе аз бях писала по-назад. Молекулярна биология. =)
*прозява се* Айде лека, че се скапах днеска. ^^
Иначе аз бях писала по-назад. Молекулярна биология. =)
*прозява се* Айде лека, че се скапах днеска. ^^
And with a little pen-knife held in her hand