Второ класиране
Модератор: Boromir
- Bootylicious
- В началото бе словото
- Специалност: География
- Курс: втори
Знаете ли дали в УНСС автоматично се класират във второ класиране некласиралите се на 1во?
Where there is a will there is a way!
Ок, подава се декларация, оставя се диплома, а мясото от първто класиране не се губи. Сега, тази декларация кой я дава, отпред ли се продава или вътре... ? Пак ли се редя за номерче или това е само за записващите се? Никъде не можах да намеря стъпка по стъпка обяснено как се процедира на второто класиране, поне за записването що-годе се оправих, но нали това по-нататък... Сега не трябва да попълвам документи за записване, нали?
- mishkunche
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
преди няколко дни четох някъде ,че в СУ на първо класиране в най-желаните специалности са приемали и с 3.
възможно ли е това?така като гледам мин.балове не ми се вярва да има приети и с 3.ако в крайна сметка това е вярно,дали на второ класиране ще ме приемат(аз имам 4 на изпитите)?
може би съм малко нагла.... 
във някои фиологии даdilqnkakk написа:преди няколко дни четох някъде ,че в СУ на първо класиране в най-желаните специалности са приемали и с 3.възможно ли е това?така като гледам мин.балове не ми се вярва да има приети и с 3.ако в крайна сметка това е вярно,дали на второ класиране ще ме приемат(аз имам 4 на изпитите)?
![]()
![]()
може би съм малко нагла....
по другия въпрос да на 14 излиза
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
искам да задам един (малко глупав) въпрос,но все-пак-моят бал е 22,67 за българска филология и искам да ме приемат там,но проблемът е ,че това ми е 12-то желание...мислите ли ,4е имам шанс...за 2-ро и 3-то класиране?благодаря Ви предварително!
nima ne uni6tojavam vragovete si kato gi pravq svoi priqteli??!!