English
Модератор: Boromir
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
по принцип ако си забелязал не слагам и каквито и да било препинателни знаци идеята е бързо и лесно да си изложа мнението във форма достъпна за останалите потребители въобще не ме интересуват дадени правописни грешки важното е да бъда разбран така че злобният ти коментар е далеко излишен ... а щом си толкова наясно с принципите в българския език направи си темичка където да тровиш всички които изстъпателстват спрямо нормите ..deepkeeper написа:
По принцип формата за множествено число на неопредилетолното местоимение се записва "някоИ", а не някоЙ ("някоЙ глупави неуредици", "някоЙ доста натрапчиви пукнатини"). При теб тази грешка е доста тенденциозна. Никой не казва "един изгнили ябълки"... примерно.
стрийм
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ти остави пунктуацията, забелязах, че умишлено не поставяш каквито и да било знаци. Нещо ти е убягнал централният проблем. Забележката ми бе по повод грешното местоимение (много груба грешка, сериозно), а не по повод лошата ти пунктуация. Оттам малката ти пледоария губи смислова опора. А и когато напишеш "някоЙ неуредици", може да бъдеш сигурен, че правиш всичко друго, но не и мнението си максимално разбираемо.
Като гледам, тук повечето хора ги бива да се изказват "компетентно" и да критикуват на недодялан български, но никой няма доблестта да понесе сам малко критика. Изглежда това е привилегия само на силните хора.
Но и вие сте прави. Не съм аз този, който ще ви ограмотява. Или казано другояче, поднасям извиненията си на всички, които съм наскърбил.
Като гледам, тук повечето хора ги бива да се изказват "компетентно" и да критикуват на недодялан български, но никой няма доблестта да понесе сам малко критика. Изглежда това е привилегия само на силните хора.
Но и вие сте прави. Не съм аз този, който ще ви ограмотява. Или казано другояче, поднасям извиненията си на всички, които съм наскърбил.
Мъгла над Русе

- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- goshevv
- В началото бе словото
Не, пич , наистина нямам нищо против тебе, просто видях какво сте писали и си написах и аз моето мнение по въпроса.Не мисля, че има смисъл да си разменяме безсмислени обиди...така че се извинявам ако съм те обидил с нещоdeepkeeper написа:Намеци, намеци... и аз ти пожелавам да се задъхаш от успехи.
Incapable of any emotions...
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ходих да си видя изпита днес. 78.5 точки
Не знаех, че има и половинки
На диктовката - 14т. Писал съм changable, вместо changeable. Знаех си, че не мога да направя диктовка без нито една тъпа грешка.
Теста - почти толкова зле, колкото очаквах - 40т. Мъкааа. Reading - 8т., Cloze - 7т., Error - 17т., Paraphrase - 8т.
Есето - wow, имам повече от два пъти по-висок резултат от този миналата година. 24.5 точки
Мислех, че есето ми е супер зле, пък то какво се оказа
А миналата година, когато бях най-доволен от есето си и очаквах минимум 21 точки, имах 12. Lol.
На диктовката - 14т. Писал съм changable, вместо changeable. Знаех си, че не мога да направя диктовка без нито една тъпа грешка.
Теста - почти толкова зле, колкото очаквах - 40т. Мъкааа. Reading - 8т., Cloze - 7т., Error - 17т., Paraphrase - 8т.
Есето - wow, имам повече от два пъти по-висок резултат от този миналата година. 24.5 точки
и аз ходих да си видя как съм се справил и бях изненадан. На диктовката имам 9т. което е изклчително малко за мойте възможности
. Доста тъпи грешки съм допуснал и плс това на "family" са се заяли задето между L и Y има някво ченгелче което прилича малко на i . А то е очевадно че съм писал family.... мн тъпо... На теста съм се представил нормално добре предвид факта че беше по шибан от обикновеното - на Ридинга имам 8/10, на Клоузъра имам 6/10, на Ерор Айдент. имам 19/20 и на парафрейза имам 10/10 . На есето имам 23.5 което е екстра
но наистина го написах много качествено с много хубави изрази и идиоми и размисли и страсти
. Като цяло диктовката ме ебва малко но нищо пак ме устройва оценката за Стопанското Управление 
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
В коя стая са тази година изпитите по английски? Аз днеска нямах достатъчно време да си го проверя и утре ще ходя.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Благодарско 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt