Има ли смисъл да проверяваме работите си?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Nightfall
От дъжд на вятър

Мнение от Nightfall »

да, определено има , защото има вероятност и да се допусне техническа грешка при пренасянето, или при изчисляването на точките за тези изпити, които се оценяват с точки! аз лично утре като отида оттам ще започна, защото много силно се съмнявам за оценката си. по-добре отидете,никой нищо не губи, а и ако грешката наизтина е техническа, оценката се поправя
geri_st
В началото бе словото

Мнение от geri_st »

а можете ли да ми кажете къде точно трябва да отида ,за да си видя работата по география и какво им е работното време? :shock: благодаря предварително :D
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

От Централния вход - наляво до края на коридора, после по стълбите - та на втория етаж, там вече се ориентираш по опашката... ;)
Има залепено листче на стената - пише си в коя зала по какво се проверяват работите.
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Като се замисля ,май е по-добре първо да си видиш работата и ако има грешка :lol: (оптимист съм си) да се поправи и тогава да продължаваш в класиранията? Или няма значение,как мислите?
geri_st
В началото бе словото

Мнение от geri_st »

много благодаря за инфото!а работното време и там ли е до 17ч? между другото и аз мислех първо да си видя работата и после да потвърждавам...ина4е няма смисъл :wink:
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

geri_st написа:много благодаря за инфото!а работното време и там ли е до 17ч? между другото и аз мислех първо да си видя работата и после да потвърждавам...ина4е няма смисъл :wink:
И аз така мисля да направя.
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Чака се само ако сте за английски. Аз чаках към половин час. За другите предмети не чакаше никой, а от персонала само питаха с надежда, щото явно вече умираха от скука "Някой за литература?", "Някой чака ли за математика?" :)
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Къде е това? Коя стая? В ректората ли? От колко до колко бачкат? Утре мисля да ида
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Има, ест. Дали за да си видиш грешките и да не ги повтаряш или просто ей така от любопитство. Независимо каква е оценката, аз съм навита да си ги видя от чистото любопитство да видя какво са харесали и какво не в тях. На едната имам по-висока оценка, отколкото очаквах, на другата по-ниска (но не фатално), та ми е интересно какво са намерили (или не са) в текстовете ми и ест, че ще ида да видя. 8)
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Methuselah написа:Къде е това? Коя стая? В ректората ли? От колко до колко бачкат? Утре мисля да ида
В Ректората, да. За английски залата е 267, но те залите за всички изпити са една до друга така или иначе. Намират се на втория етаж, северното крило. То си има табелки със стрелки. 267 не я пише никъде, но за сметка на това има много табелки за 256, където се гледат работите по повечето изпити, а откриеш ли нея, значи си на правилното място. :)

За работното време не знам, аз отидох към 2-3.
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

Крис, и аз съм в същата позиция - отидох да си видя работата по журналистика и какво - на едно място нямаше червено!!! пишеше ми, че имам богата езикова култура и все пак явно е по-примливо да правиш груби грешки пред това някой да не одобри мнението ти...
Аватар
Orenda
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Orenda »

аз от любопитство отидох по-скоро, не 4е имам възражения срещу оценката си по литература, и мина много спокойно, не 4аках много-към 10-15мин- интересно е да видиш рецензията най-ве4е, а и хората ти обясняват вси4ко,което попиташ...
до мен седеше едно моми4е, което си разглеждаше есето по журналистика,имаше 4 и протестираше открито. Преподавателят я попита дали са я приели желаното PR и след положителния й отговор зака4ливо й каза " Тогава бих ви посъветвал да не спорите излишно, защото още още първият Ви изпит този семестър е ПРИ МЕН"..милата... :)
"Винаги правя това, което не мога, за да се науча да го правя."
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Orenda написа:" Тогава бих ви посъветвал да не спорите излишно, защото още още първият Ви изпит този семестър е ПРИ МЕН".. милата... :)
ЕТО затова исках да уча журналистика! :lol:
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

на мен пък ми е все тая... така или иначе се записах, и да са объркали нещо и да съм имала 6- ица важното е, че вече всичко мина успешно... а и след опашката на която се редих, за да се запиша някак си ми се изпари желанието да чакам на друга. Но ако не си приет според мен е хубаво да се провери, аз миналата година ходих и мисля, че това ми помогна тази :wink:
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Ако сте приети НЯМА никакъв смисъл....
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”