Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Всички, който са по-изчанчените филологии (китаистика, арабистика, японистика и прочие) трябва в ЦИЕК да се запишат, а не в Ректората, нали? Миналата година така беше, сега не ми се вярва да са го променили.
bilbo написа:Някой ще се записва ли днеска ? Аз мисля утре да посетя ректоратО и ЦИЕК.
И аз съм за утре.
FeelingSad - плащаш такса в Ректората и след т'ва към ЦИЕК Ако се съмняваш, може да питаш и Кандидатстудентската информация, веднага като влезеш откъм Шипка се намира.
Колкото по-рано се запишете, толкова по-добре - после ще се паднете по граматика при доцент Виктор Тодоров. Аз бях при него в първи курс и часовете по граматика ми бяха любими. Е, не , че ако сте при другия преподавател , ще бъде лошо
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
coup написа:Колкото по-рано се запишете, толкова по-добре - после ще се паднете по граматика при доцент Виктор Тодоров. Аз бях при него в първи курс и часовете по граматика ми бяха любими. Е, не , че ако сте при другия преподавател , ще бъде лошо