Второ класиране

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
geparez
В началото бе словото

Мнение от geparez »

Абе не мога да разбера като не ви се идва в София за какво кандидатствате тук? Да не би да сте много заети или какво? :roll:
Аватар
Bootylicious
В началото бе словото
Специалност: География
Курс: втори

Мнение от Bootylicious »

:cussing: Тази бюрокрация ми скъса нервите :x Отидох до Геолого-Географския за да подам декларация за второ класиране,а те ме пратиха в Биологическия,защото съм приета на 1во класиране География и Биология...Някой друг сблъска ли се с тази система?
Знаете ли дали в УНСС автоматично се класират във второ класиране некласиралите се на 1во?
Where there is a will there is a way!
Elcho
В началото бе словото

Мнение от Elcho »

Ок, подава се декларация, оставя се диплома, а мясото от първто класиране не се губи. Сега, тази декларация кой я дава, отпред ли се продава или вътре... ? Пак ли се редя за номерче или това е само за записващите се? Никъде не можах да намеря стъпка по стъпка обяснено как се процедира на второто класиране, поне за записването що-годе се оправих, но нали това по-нататък... Сега не трябва да попълвам документи за записване, нали?
Аватар
mishkunche
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от mishkunche »

Не се губи друг път.
Мен ми заявиха днес че дръпна ли по-нагоре записвам там и мястото се губи,и си взех дипломата.
Elcho
В началото бе словото

Мнение от Elcho »

Дъъъ.... ами много ясно, засметка на това си получил мясото на по-горна позиция. Ама ако не успееш да дръпнеш напред си оставаш на позицията от първо класиране, това имах предвид под "запазва се мясото"
dilqnkakk
В началото бе словото

Мнение от dilqnkakk »

преди няколко дни четох някъде ,че в СУ на първо класиране в най-желаните специалности са приемали и с 3. :shock: възможно ли е това?така като гледам мин.балове не ми се вярва да има приети и с 3.ако в крайна сметка това е вярно,дали на второ класиране ще ме приемат(аз имам 4 на изпитите)? :oops: :oops: :oops: може би съм малко нагла.... :lol:
Аватар
sasedkata
В началото бе словото

Мнение от sasedkata »

Абе хора 2-ро класиране излиза на 14 нали?не по рано ?
Слънцето грее за всички, сянката е за тези, който я заслужават!!!!
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

dilqnkakk написа:преди няколко дни четох някъде ,че в СУ на първо класиране в най-желаните специалности са приемали и с 3. :shock: възможно ли е това?така като гледам мин.балове не ми се вярва да има приети и с 3.ако в крайна сметка това е вярно,дали на второ класиране ще ме приемат(аз имам 4 на изпитите)? :oops: :oops: :oops: може би съм малко нагла.... :lol:
във някои фиологии да

по другия въпрос да на 14 излиза
dilqnkakk
В началото бе словото

Мнение от dilqnkakk »

да,може.имам приятелка,която кандидатства заедно с мен в СУ,но на изпита има 3.малко е съмнително с бал 18.42 да я приемат в тази специалност,нали?
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

еми аз ако имах 3 на италиански щях спокойно да влезна с бал 21.. все пак зависи и от оценките от дипломата.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Bootylicious написа:Отидох до Геолого-Географския за да подам декларация за второ класиране,а те ме пратиха в Биологическия,защото съм приета на 1во класиране География и Биология...

Нормално. Все пак специалността се води в Биологическия, а не в ГГФ! :wink:
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
poohyy
В началото бе словото

Мнение от poohyy »

искам да задам един (малко глупав) въпрос,но все-пак-моят бал е 22,67 за българска филология и искам да ме приемат там,но проблемът е ,че това ми е 12-то желание...мислите ли ,4е имам шанс...за 2-ро и 3-то класиране?благодаря Ви предварително!
nima ne uni6tojavam vragovete si kato gi pravq svoi priqteli??!! :)
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Изчакай да хвърля един боб и тогава ще ти кажа :D Класирането излиза утре(2-ро де)няма да умрете ако изчакате още малко.
poohyy
В началото бе словото

Мнение от poohyy »

е,да!така е...мерси все-пак...
nima ne uni6tojavam vragovete si kato gi pravq svoi priqteli??!! :)
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Не го казах с лоши чувства :) Преди малко се обадих на човек от СУ и той ми каза че е възможно и днес да излезне 2-ро.Ако някой от админите има такава информация да сподели.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”