Има ли смисъл да проверяваме работите си?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Svobodna
В началото бе словото

Има ли смисъл да проверяваме работите си?

Мнение от Svobodna »

Някой ходил ли е да си провери работата? Много ли се чака и съгласни ли сте с оценките си?
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

я кажете, къде се ходи

на мен ще ми е кеф
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

според мен няма смисъл.освен това(поне миналата година беше така) има определен срок след като кажат оценките,в който можеш да си видиш работата-след това мисля,че не ги дават.
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

В ректората на втория етаж с картончето за изпитите. Ако чакаш за език, опашки има винаги
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

diana_gk написа:В ректората на втория етаж с картончето за изпитите. Ако чакаш за език, опашки има винаги
мерси
Изображение
Of Mice and Men
Аватар
danka
В началото бе словото

Мнение от danka »

аз бях в стая 256 на 2-рия етаж за проверка на темата ми по литература.Хубавото е че самите преподаватели ти обесняват защо оценката е такава. Разбрах си грешките и според мен има смисъл да се отиде!
Сигурността в бъдещето е това,че отговорите на нещата,които незнаем,най-вероятно се крият пред нас...(Kyle XY)
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

заплаща ли се тази примамлива оферта
и може ли да вкарам човеко, който всъщност го интересува какво съм написал - тоест родителското тяло
Изображение
Of Mice and Men
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Добре е да се отиде. Разясняват ти някои неща, може да си идентифицираш работата и т.н. По история и английски се чака най-много, по руски минах веднага.
medicate, medicate
AzoN
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от AzoN »

А утре може ли да се отиде или срока изтича днес?
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

И утре може и вдруги ден. Между другото, от 12 до 13 имат почивка.
medicate, medicate
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

До девети - четвъртък може, а Бавария - май не пускат родителите, а само кандидатите. Мисля, че се опитват да избегнат обществени побои :lol:
Аватар
danka
В началото бе словото

Мнение от danka »

/
Бавария написа:заплаща ли се тази примамлива оферта
и може ли да вкарам човеко, който всъщност го интересува какво съм написал - тоест родителското тяло

Не- можеш да влезнеш сам! Кофтито е че непрекъснато те следят какво правиш-дори не дават да се препише рецензията!
Сигурността в бъдещето е това,че отговорите на нещата,които незнаем,най-вероятно се крият пред нас...(Kyle XY)
нямазначение
От дъжд на вятър

Re: Има ли смисъл да проверяваме работите си?

Мнение от нямазначение »

Svobodna написа:Някой ходил ли е да си провери работата? Много ли се чака и съгласни ли сте с оценките си?
Миналата година си я гледах и бях съвършено несъгласен с оценката.

Дали има смисъл... ако имаш кофти оценка, да. Да видиш какво си сгрешил и ако ще кандидатстваш отново, да не я допускаш отново (ако живееш под презумпцията, че тоя кошмар няма да се повтори обаче според мен не е нужно изобщо да гледаш за какво иде реч).
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

danka написа:/
Бавария написа:заплаща ли се тази примамлива оферта

Не- можеш да влезнеш сам! Кофтито е че непрекъснато те следят какво правиш-дори не дават да се препише рецензията!
мерси
Изображение
Of Mice and Men
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Абе хора, минава се бързо и лесно - просто се нареждаш по-напред на опашката, ако си по-дребен се промушваш и когато повикат "Някой за литература?" - вдигаш високо ръка и викаш колкото ти глас държи "Аз, аз!" - пускат те да минеш и си вътре ;)

Да, видях си рецензията. Съдба ли да нарека факта, че "грешките" ми обясни точно този, който ми прие документите, когато се записвах? Миналата година се измъкнах да не съм при него, щото не ми беше симпатичен, ама сега 2 пъти му се натрисам!
Рецензията? Прирева ми се... и човекът забеляза. Защото беше нещо от сорта на "Висока езикова култура, без правописни и пунктуационни грешки." - затова ли единия проверяващ ми беше писал 2ка (миналогодишният сюжет се повтаря), другия 4ка... рядко се ходело на арбитър ли? Е, аз без такъв явно не минавам. Той ми праснал 3ката, щото решил, че "човек с такъв начин на мислене" не бива да получи "слаб". Това ми каза проверяващият, който ми разясняваше защо ми е такава рецензията - хубава, пък оценката - лоша. Наистина не ми го побира главата - интересен стил, но не достатъчно задълбочени разсъждения - при положение, че текста ми бил аргументиран? Тия гавра ли си правят или? Как може хем да не е задълбочено разсъждението, хем да е добре аргументирано? Да нямам грешки и да получа чисто и просто 3?!
Момичето до мен беше фрашкано с правописни грешки... оценката? 4.40 - неграмотността за предпочитане ли е? Или просто щото отново не им играх по свирката и не писах съчинението?
Както и да е. НЯМА за какво да се ядосвам вече. И без тва съм вътре, само да видим в последна сметка кво ще запиша.

ДА - има смисъл да си видите работите. Имате време до четвъртък, по-напред го бяха разяснили. И ако наистина искате да си дадете обяснение - ей така, за себе си (защото в този случай важните сме ние!) - отидете. 15 минутното чакане може би ще ви донесе удовлетворение накрая.
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”