Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
Е и другите спец с биология има такива.Това с дипломата е сложно , но не е неизпълнимо , пък и тя ти трябва само около две седмици нали така , ако те приемат отиваш в МУ ако не си я връщаш в СУ , винаги можеш да кажеш , че ти трябва за бригада , работа или нещо , такова ти стигни до там после ще го мислиш.има начини както казах, това е практика!:)

It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
- lady_eve
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
С малко загръглениеBB написа:Миналата година мин бал след 1 класиране е бил:
МБ 27,00;
БТ 27,39;
екология 25,50;
биология 23,25
На последно всъщност последните приети момичета бяха с 25,14, т.е. с оценка от приемен изпит 4,38.... Така че не се притеснявайте...
Като видях това и тази година имах 5,75 на предварителния, ест, че не се явих на другия, за МБ ми стига. А ето, че се оказа, че стига и за Медицина в СУ, и то на първо...
Като че доста се срива балът последните години, което не е и много хубаво, де. Защото молекулярната биология на мен ми се видя много много интересна, но да си признаем, не всеки би я научил като света. Така че да, ще влезнете и без блестящи оценки, но вътре подходете сериозно, защото вече не учите за мама и тате, а за себе си и за своята професия.
А действително, заради групата по Медицина, състояща се от 15 души, са кандидатствали много много хора. Те са писали и биологични специалности, но повечето от тях не ги харесват наистина и няма да ги запишат. Така че relax
EDIT:
АзBy the way za medicina na dali izob6to 6te se promeni bala.koi 6te se otkaje?
Аз лично прекъснах. Просто не можех да ходя на лекции, упражнения, курс по химия /на биология не съм ходила/, на работа и т.н. Казах си, че мога да влезна отново и така и стана, но не се наложи да го ползвам като резервен вариант. Все пак и за МУ и за СУ готвиш биология, с няколко теми разлика.Моля ви, разяснете ми как седят нещата!
Но си е малко рисковано. Така че по-добре си ползвай начина с изтеглянето на дипломата за нещо-си. За да не стане гаф. При мен обаче /тъй като поднових втората година биологията чак март, че даже малко преди април/, предварителния действаше заради бавното ми темпо като мотивация в последните 2 седмици преди него да мина материала и се получиха нещата.
С малко загръглениеlady_eve написа:BB написа:Миналата година мин бал след 1 класиране е бил:
МБ 27,00;
БТ 27,39;
екология 25,50;
биология 23,25
Може и така да е ,извинете ме ако не съм точна, но това е СТАТИСТИКА от документ на СУ и реших че може да ви бъде полезен за 2 , 3 класиране.
- karmensita
- В началото бе словото
- Специалност: Екохимия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Аз пък вчера реших да влезна да видя какво става с класиранията. Беше ми любопитно, но не че ще ме приемат , а за да видя кой е приет, да почета нещо във форума. Не знам защо си влезнах с личното номерче и си написах ЕГН-то, но влезнах в моята си информация. Но какво да видя ?! Пише, че съм приета в Химическия със специалност "Химия и физика" - ха - ха. Гледах така 10 мин., викнах мама да прочете и тя и се зарадвах, макар да бях като гръмната. Аз не мислех, че и на трето класиране ще ме приемат, по простата причина, че имам 3-ка на изпита по химия ...
Ще се запиша в четвъртък, но другата година пак ще си кандидатствам в МУ-София...(стоматология).
Успех на всички класирани !
Ще се запиша в четвъртък, но другата година пак ще си кандидатствам в МУ-София...(стоматология).
Успех на всички класирани !
Добре де хора, как ще успеете да ходите на лекции, да си взимате изпитите и междувременно да учите за МУ ... после пък трябва и дипломата да успеете да си измъкнете
... и какъв е смисъла да се запишеш това, като искаш да учиш нещо друго??? Това няма ли да е пречка за постигане на целта???
Аз лично или записвам и уча 4 год (и след това се чудя какво ще работя) или оставам в къщи 1 год, сядам си на дупете, постигам си целта и си подсигурявам по-добър старт в живота