За всички, приети МО
-
Disasterpiece
и аз съм там..честито на всички
пс д-р Хаус ли си къв си нз..престани с тъпите си неадекватни мнения против МО в СУ..защото си трагикомичен вече...имам мн фр , които учат в унсс..момче..не знаят кво е лекция..а преподавателите се давят от пари..мн ясно , че МО в СУ е по-добро от МИО , Мо..Фо..Ко и квот щеш в УНСС..егати прошляка си
честито на всички пак
пс д-р Хаус ли си къв си нз..престани с тъпите си неадекватни мнения против МО в СУ..защото си трагикомичен вече...имам мн фр , които учат в унсс..момче..не знаят кво е лекция..а преподавателите се давят от пари..мн ясно , че МО в СУ е по-добро от МИО , Мо..Фо..Ко и квот щеш в УНСС..егати прошляка си
честито на всички пак
поредното мнение в стил " къш от форума ни"delete написа:и аз съм там..честито на всички
честито на всички пак
-
Dzvero_ide
- В началото бе словото
-
Disasterpiece
д-р_Хауз написа:поредното мнение в стил " къш от форума ни"delete написа:и аз съм там..честито на всички
честито на всички пак![]()
![]()
Неадекватно и тъпо е само "мнение" от рода на твоето- неаргументирано и злостно! Е какъв дипломат ще стане според вас от тоз' картоф
виж сега неадекватника си ти , тъй като не аз съм този , който е тръгнал да плюя специалността в другите университети за сметка на моята..постъпката наистина е трагична , комична и жалка..тъй като по този начин сам показваш къде е по-добре да се учи(не съм видял някой от СУ толкова яростно да е тръгнал да си защитава спец. във форума на най-аграрния университет в България (УНСС) както ти във форума на СУ..но както и да е ...след като не учиш МО в СУ не можеш да бъдеш критерии и нямаш капацитет да злосториш и плюеш тази специалност..чат ли си ?..а и славата и коментарите , които идват от УНСС са достатъчно красноречиви за ширещата се корупция в тоя селски университет...но това не е тайна за никого
а доколко това аз ще стана дипломат или друг..ти това го остави на мен..времето ще покаже..и все пак няма да тръгна да си хваля специалността в чужд университет..най-малкото не е дипломатично дипломате мой
искам МО!
Искрено се надявам да има поне 1 момиче,което да предпочете УНСС пред МО в СУ...Малко не ми стига за МО,а ме е страх да не си изгърмя хубавите специалности на другите места:(((
на печелившите : Честито;)
- techeto
- Пишете, о, братя
Re: искам МО!
Mka написа:Искрено се надявам да има поне 1 момиче,което да предпочете УНСС пред МО в СУ...Малко не ми стига за МО,а ме е страх да не си изгърмя хубавите специалности на другите места:(((
има едно момиче, което ми каза, че ще запише МИО в УНСС и освобождава място в МО
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Не ми стигат 25 стотни за МО.Как мислите?Дали балът ще падне до 25 стотни при 2-ро и 3-то класиране?Просто не знам от миналите години как е било.Не са много 25 стотни,ама все пак 1/4 единица ...Вашето мнение какво е?
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!