Ревност

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Lord de Sword
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Lord de Sword »

Да не се обиди нещо? Съжалявам, миличка, но ти започна :twisted:
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
Аватар
Eve
В началото бе словото

Мнение от Eve »

Може да ви прозвучи самоуверено, но според мен ревността е признак на несигурност и то не в партньора, а в самите нас, ако човека до вас е решил да бьде с друг човек, то тои ште го направи независимо дали вие се скьсвате да ревнувате или не :o
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

да-тя е едно от проявленията на егоизма, но е нормално,когато е в умерени дози... :)
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Да, наистина до известна степен ревността може да се приеме като егоизъм спрямо ответната страна. Но какво ще кажете за случаите, когато другият постоянно дава поводи за това. Например, имам приятелка, която постоянно ревнува гаджето си, защото той на всеки купон, на всяко събиране (в присъствието на гаджето си) флиртува почти с всяка една от присъстващите момичета?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

И тя ходи с тоя?
Да съм го зарязала на втория купон. Щото на първия ,ако той прави така, аз ще флиртувам с момчетата...И повярвайте ми, знам как да ми се вържат :twisted:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Crematory написа:И тя ходи с тоя?
Да съм го зарязала на втория купон. Щото на първия ,ако той прави така, аз ще флиртувам с момчетата...И повярвайте ми, знам как да ми се вържат :twisted:
Ти ся к'во?Хвалиш ли се ? :lol:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Мне, всъщност дори не съм красива :lol: Номерът е в погледа, устните,гърдите и ...прашките :twisted: Освен това танцувам доста добре...почти като танцьорка в Лас Вегас. :lol: Но това вече е офтопик! Паган, не ме предизвиквай да нарушавам собствените си правила :lol:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Абе, за да имаш човек до себе си, значи не си грозна :wink:
или поне не много :oops:

Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Мухахахаха, аз пък имах едно гадже,което умираше да се обличам секси и да ме води по купоните на неговите приятели и цяла вечер да ме държи до него, за да видят с каква мацка ходи и да ги е яд. А на мен пък ми беше много забавно, щото мацките ги беше яд аз с кого ходя. Бяхме зашеметителна двойка :lol: аз човек до себе си винаги имам...от 4 години не се е случвало да съм без мъж за повече от 4 месеца, но тогава бях много влюбена и го чаках да се сети :roll: :lol:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Като измисля някакъв оригинален отговор ще го напиша.
Сигурен съм, че имах няколко запазени, но не ги откривам :evil:
edited by Crematory: затапих ли те :lol: :lol: Търси,търси, те все някъде между гънките мозъчни са се скрили. Или няма отговори, щото няма гънки :?: :twisted: :lol: ( надявам се , разбираш от майтап :wink: )

Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Да ви призная честно и аз не зная защо тя все още е с него. След всеки купон и всяка нейна истерия аз й задавам същия въпрос. Тя ми отговаря, че причините били основно две: 1. Много го обичала и 2. През останалото време той бил към нея безкрайно внимателен и мил. Не мога да разбера какво означава за нея "останалото време" при условие, че ние през голяма част от деня сме заедно. Случвало се е да седим тримата на една маса и той да се опитва да ми пуска ръце под масата докато тя седи до него от другата страна. А знае, че тя ми е най-добрата приятелка. И когато са заедно тя доста честичко му устройва луди скандали за неговите флиртове.
За мен това е поредния пример, че любовта е сляпа, но не зная как да й помогна :(
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

:shock: На такива няма как да им помогнеш...Почти съм сигурна,че той и изневерява...Не бих приела подобно поведение на приятеля си, освен ако аз не съм го предизвикала. В нейния случай и в двата варианта - и да го остави, и да са заедно, все ще и е зле. Тя да избере по-малкото зло, явно за нея това е унижението, а не болката. Дано се осъзнае скоро, защото потъпканата гордост много рядко се възвръща, а болката винаги минава.
reiana
В началото бе словото

Мнение от reiana »

Ревността е естествено проявление на човешката емоционалност.Нормално е човек да ревнува,особено,когато държи на човека,когото ревнува. :oops:
Аватар
Анна
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Анна »

Никак не съм ревнива, защото не виждам смисъл. Както се казва: Ако обичаш нещо, пусни го на свобода и ако се върне, твое е, ако не, никога не ти е принадлежало. Моята половинка е свободен като птичка и засега не проявява признаци че иска да отлети нанякъде. :D
didito
В началото бе словото

Мнение от didito »

Аз съм много ревнива. Може би не съществува човек или по-скоро момче, което ама наистина да е отдадено с цялото си сърце, мозъче и мисли на едно момиче. Трудно ми е да го повярвам, а когато става дума за мен е още по-трудно.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”