Второ класиране
Модератор: Boromir
Въпросът ми е леко абсурден, но трябва да попитам...
При мен нещата стоят така - трето място - Философия, четвърто - Английска филология. Балът ми е 27,81 (от изпит по английски език). Има ли начин на някое от следващите класирания да се откажа от Философията (примерно на трето) и да падна до АФ? Прочетох правилника, преди някой да ми се разкрещи по тази точка, и това ми остана неизяснено.
При мен нещата стоят така - трето място - Философия, четвърто - Английска филология. Балът ми е 27,81 (от изпит по английски език). Има ли начин на някое от следващите класирания да се откажа от Философията (примерно на трето) и да падна до АФ? Прочетох правилника, преди някой да ми се разкрещи по тази точка, и това ми остана неизяснено.
Ами ти с какъв бал участваш за културология...Иначе миналата година мисля,че беше паднал от 27,75 на трето на 27,06Thaalyya написа:сори за оффтопика ама имам едно въпросче... С колко приблизително е паднал миналата година бала от 1во класиране до 2ро класиране по културология (сега е 27.00 ) Аз сега съм приета философия, но ще си дам дипломата и ще чакам 2ро класиране за културология ..
Aз съм с 26.64 и се надявам от 27.00 сега на 1во класиране за културология да падне поне до толкова , че да влязаPoetessa написа:Ами ти с какъв бал участваш за културология...Иначе миналата година мисля,че беше паднал от 27,75 на трето на 27,06Thaalyya написа:сори за оффтопика ама имам едно въпросче... С колко приблизително е паднал миналата година бала от 1во класиране до 2ро класиране по културология (сега е 27.00 ) Аз сега съм приета философия, но ще си дам дипломата и ще чакам 2ро класиране за културология ..
Make What you Want
Say What you Want
Write What you Want
Be Whatever you Want
Say What you Want
Write What you Want
Be Whatever you Want
- MissHeartless
- В началото бе словото
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
-
little_secret
- В началото бе словото
здравейте:) искам да попитам в какво по-точно се състои потвърждаването след 1-во класиране за участие във 2-ро? подава се декларация, оставя се дипломата и какво още? трябва ли да се внася някаква такса и после ако искам да си изтегля дипломата ще ми върнат ли парите ? дано ме разбирате какво питам
Дипломата си я оставяш, не внасяш пари ако не се записваш а искаш участие във второ класиране.Иначе ако се запишеш и си оставиш пари дипломата можеш си я вземеш по всяко време ама за парите има определен срок.А потвърждаването не съм се интересувал лично ли е аз ходих лично, ама само си оставяш дипломата те те причисляват към хората за второ класиране и ти казват-до свиданя:)ivchyy написа:здравейте:) искам да попитам в какво по-точно се състои потвърждаването след 1-во класиране за участие във 2-ро? подава се декларация, оставя се дипломата и какво още? трябва ли да се внася някаква такса и после ако искам да си изтегля дипломата ще ми върнат ли парите ? дано ме разбирате какво питам