Второ класиране

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
blue-sky
В началото бе словото

Мнение от blue-sky »

Въпросът ми е леко абсурден, но трябва да попитам...
При мен нещата стоят така - трето място - Философия, четвърто - Английска филология. Балът ми е 27,81 (от изпит по английски език). Има ли начин на някое от следващите класирания да се откажа от Философията (примерно на трето) и да падна до АФ? Прочетох правилника, преди някой да ми се разкрещи по тази точка, и това ми остана неизяснено.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Няма начин. Не можеш да падаш по списъка с желания, можеш само да се качваш или да останеш на същото място.
blue-sky
В началото бе словото

Мнение от blue-sky »

Мерси за бързия отговор! Значи философия ще да е...чудесно. :lol:
Poetessa
В началото бе словото

Мнение от Poetessa »

Thaalyya написа:сори за оффтопика ама имам едно въпросче... С колко приблизително е паднал миналата година бала от 1во класиране до 2ро класиране по културология (сега е 27.00 ) Аз сега съм приета философия, но ще си дам дипломата и ще чакам 2ро класиране за културология ..
Ами ти с какъв бал участваш за културология...Иначе миналата година мисля,че беше паднал от 27,75 на трето на 27,06 :roll:
Аватар
Derek
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Derek »

Мислите ли, че балът за Право (Р)(момчета) ще падне поне 30 стотни на второ класиране? Тенденцията в последните 2 години е да пада с 50 стотни, но съмненията остават.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
Аватар
BeHu
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeHu »

Имате ли представа с колко пада балът на 2ро класиране? Интересува ме за правото задочно?
Not An Ordinary Girl
Poetessa
В началото бе словото

Мнение от Poetessa »

BeHu написа:Имате ли представа с колко пада балът на 2ро класиране? Интересува ме за правото задочно?
И мен ме интересува,за да знам дали да си губя времето да чакам второ класиране...ама с бал от 23,75 май не съм за никъде :roll: Добре,че влязох културология :wink:
Аватар
Thaalyya
В началото бе словото

Мнение от Thaalyya »

Poetessa написа:
Thaalyya написа:сори за оффтопика ама имам едно въпросче... С колко приблизително е паднал миналата година бала от 1во класиране до 2ро класиране по културология (сега е 27.00 ) Аз сега съм приета философия, но ще си дам дипломата и ще чакам 2ро класиране за културология ..
Ами ти с какъв бал участваш за културология...Иначе миналата година мисля,че беше паднал от 27,75 на трето на 27,06 :roll:
Aз съм с 26.64 и се надявам от 27.00 сега на 1во класиране за културология да падне поне до толкова , че да вляза :roll:
Make What you Want
Say What you Want
Write What you Want
Be Whatever you Want
Аватар
MissHeartless
В началото бе словото

Мнение от MissHeartless »

А някой да знае миналата година с колко е паднал балът за Туризъм? :roll:
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Специалност: Социални дейности
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от love_delight »

MissHeartless написа:А някой да знае миналата година с колко е паднал балът за Туризъм? :roll:
И аз се интересувам
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.:twisted:
Изображение
Аватар
Thaalyya
В началото бе словото

Мнение от Thaalyya »

Make What you Want
Say What you Want
Write What you Want
Be Whatever you Want
little_secret
В началото бе словото

Мнение от little_secret »

А за 3-то класиране пак ли си запазваш специалността или губиш?
Аватар
ivchyy
В началото бе словото

Мнение от ivchyy »

здравейте:) искам да попитам в какво по-точно се състои потвърждаването след 1-во класиране за участие във 2-ро? подава се декларация, оставя се дипломата и какво още? трябва ли да се внася някаква такса и после ако искам да си изтегля дипломата ще ми върнат ли парите ? дано ме разбирате какво питам
Darkolino
В началото бе словото

Мнение от Darkolino »

..и трябва ли лично да се ходи до София..
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

ivchyy написа:здравейте:) искам да попитам в какво по-точно се състои потвърждаването след 1-во класиране за участие във 2-ро? подава се декларация, оставя се дипломата и какво още? трябва ли да се внася някаква такса и после ако искам да си изтегля дипломата ще ми върнат ли парите ? дано ме разбирате какво питам
Дипломата си я оставяш, не внасяш пари ако не се записваш а искаш участие във второ класиране.Иначе ако се запишеш и си оставиш пари дипломата можеш си я вземеш по всяко време ама за парите има определен срок.А потвърждаването не съм се интересувал лично ли е аз ходих лично, ама само си оставяш дипломата те те причисляват към хората за второ класиране и ти казват-до свиданя:)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”