Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Mushmurocheto
В началото бе словото

Мнение от Mushmurocheto »

cufff това за принудителното отказване...направо ме нави :twisted: а иначе аз първоначално исках молекулярна биология, но не мисля, че ще се класирам...засега балът е 28.14 и затова бих се задоволила и с биотехнологии :D а и минималните балове от миналите години да ви кажа честно хич не ме успокояват, по простата причина, че например мин.година може да е имало само една 6,а тази да са 20 (казвам само примерно) и баловете да не паднат толкова...но нека бъдем оптимисти!
Аватар
Mushmurocheto
В началото бе словото

Мнение от Mushmurocheto »

BB и моят бал е 27 и съм биомениджмънт и честно казано нямам никакво инфо... :(
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

BB ти успя ли за медицина.

Утре трябва да излезе 2 класиране за МУ и ако съм аут с удоволствие се записвам в СУ!
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

БМ и устойчиво развитие=Екология+икономика на езика на нормалните хора е това.По обстойно означава супер модерна екология с социални и икономически моменти , тоест много математика и физика поне 2 семестъра и за двете!
Изображение
It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Mushmurocheto написа:BB и моят бал е 27 и съм биомениджмънт и честно казано нямам никакво инфо... :(
Аз съм тъпа и съм писала химия и информатика на 4то и това съм приета...иначе балът ми стига и за екология и за екохимия ...
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

Тоест не си си подредила желанията точно , така ли ?!
Изображение
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Insipidity написа:Тоест не си си подредила желанията точно , така ли ?!
да, но ще си взема оценката по химия от му и ще се надявам на второ класиране да ме приемат нещо по-яко. най-предпочитам МБ
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

Дано!Аз също не си ги подредих правилно , можеше да съм МБ и аз , но хич не съжалявам дори по-добре се получи!хих
Изображение
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

hora vie nqmate li si drga rabota tolkvoa mnogo ste napisali koga da go pro4eta.az li4no kakto si i znaeh sum prieta mb( samo dazaema nqstoto na nqkoi koito naistina go izka) By the way za medicina na dali izob6to 6te se promeni bala.koi 6te se otkaje?
Se pak utre 6te si ostavq diplomata za vtoro klasirane nali e vuv biologi4eskiq fakultet?
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Za-Zaa-Zou написа:hora vie nqmate li si drga rabota tolkvoa mnogo ste napisali koga da go pro4eta.az li4no kakto si i znaeh sum prieta mb( samo dazaema nqstoto na nqkoi koito naistina go izka) By the way za medicina na dali izob6to 6te se promeni bala.koi 6te se otkaje?
Se pak utre 6te si ostavq diplomata za vtoro klasirane nali e vuv biologi4eskiq fakultet?
Някой каза, че в този факултет, в който сме приети се оставя. Иначе едно момиче спомена, че се отказва и според мен балът ще падне ккъм 34.50 или 34,26. Бтв по мои изчисления във Варна балът ще падне също до 33...така че нз колко е твоя, но дано ти стигне
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

moq e 33.26 i ako mi stigne obe6tavam 6te tancuvam po vsi4ki barove na zatni pqsuci, ama vsi4ki i pr i arrogance;)
ako iska6 da si po4atim po temata?
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Insipidity написа:БМ и устойчиво развитие=Екология+икономика на езика на нормалните хора е това.По обстойно означава супер модерна екология с социални и икономически моменти , тоест много математика и физика поне 2 семестъра и за двете!
Ами то и в другите специалности от БФ математиката се учи 2 семестъра, така , че май , май проблема и е никакъв.
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

BB написа:
Insipidity написа:БМ и устойчиво развитие=Екология+икономика на езика на нормалните хора е това.По обстойно означава супер модерна екология с социални и икономически моменти , тоест много математика и физика поне 2 семестъра и за двете!
Ами то и в другите специалности от БФ математиката се учи 2 семестъра, така , че май , май проблемът и е никакъв.
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

Мне 2 семестъра се учи математика само за БТ и МБ за сега за повечето спец е по един!
Изображение
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър
Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
Курс: втори

Мнение от mirchetu »

Хора, видях, че някои от вас ще пробват другата година пак в МУ и се надявам да знаете как все пак си изтегляш дипломата от СУ, за да си подадеш документите за кандидатстване в МУ? Да не стане така, че да ме изгонят, задето искам друг университет :D ? Много не ми е ясна тая работа как примерно си изтегляш семестриалните ти изпити да ги караш през септември, а в същото време си взимаш дипломата от университета и духваш, след което, ако те приемат в МУ, зарязваш СУ, пък ако не те приемат, умираш от желание да се върнеш... не си го представям. Моля ви, разяснете ми как седят нещата! :?:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”