Различнен/различна ли съм?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Himera написа:Хихи... Пропускаш един момент - ако падне някоя тухла на главата ти, попаднеш в престрелка и те гръмнат,стане земетресение, удавиш се, блъсне те кола и т.н. ,дори и без пороци пак можешда умреш млад и зелен! Да не говорим за рака, който понякога се явява и анследствен,още с куп други глупости. Единственият начин е да спортуваш, но пак не е сигурно,че и 80години ще живееш! Все нещо се случва и проваля плановете ни!Vintersorg написа:
Кефиш, човече!
Идеята за свръхчовека ми е много любима... Даже в чата понякога се пиша така, но повече за майтап. Иначе преди да си видя оценката по литература в СУ бях казал на приятелите си, че ако имам хубава оценка, ще се обявя за свръхчовек и ще си вдигна паметник на село. Е, изкарах я...от хубава по-хубава. Хаха, и се обявих! Остава само паметника да си вдигна...но ще видим...недай си боже някой друг да ми вдига....Брррр!
Пък и съм си казал, че ще живея 150 години. Нямам никакви пороци и мисля да го постигна, гледайки как около мен се давят в алкохол, цигари и хамбургери от Макдоналдс.![]()
![]()
![]()
Ще си говорим пак след 80 години, докато си катеря Мусала, слушайки Металика- Сийк Енд дистрой и подрънквайки с новото си чене...![]()
Бтв съвсем сериозно, хубаво е че си правиш такива паралели с Ницше и себе си. значи не съм единственият!
Съжалявам за оф-топика,ама нямаше как да не изкажа мнение...
Нема никфи проблеми! Не е гадно товааа...спокойно, обожавам черен хумор!
Аз няма да умрЪ, вервайте ми просто! 150 години ще си поживея пък тогава КРЪЦ ... Земетресение не ме лови- подсигурил съм си здрава маса под която да се крия. Тухла няма да ми падне на главата, щото живея в панелен блок!
Спортувам здраво- с лъжицжа в ръка!
Най-много да умра от преяждане, нооо....това ще е сладка смърт!
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Да, но нека бъдем реалисти! Да съм излъгала? Не! Животът е такъв,какъвто е! Аз нещо казвам ли ти като вианги вървиш след мен и едва ли не поправяш думите ми? Все едно те дразняfire написа:Мила, не мислиш ли, че не е особено хубаво да говориш такива неща (даже и по форумите) на когото и да било. Отстрани звучи доста гадничко. Помисли!
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Пък за гърменето- всичко става, може просто да е случайност, грешка, самоубийство, ревнива приятелка... Но дано никой не си отива млад от света и никого не гърмятiliyan написа:Спокойно хора!
Как ше ви гръмнат?
-да не сте бивши сикаджии и висаджии
-да не сте авери на покойните Жорката Илиев, Косьо Самоковеца и Илийката Павлов
-да не би да дължите нещо на Клюна и Руснака
Няма да ви гръмнат - просто няма да им платите патрона и амортизацията на оръжието.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
Споко ! Не се карайте, нека има мир и жито по целото Отчечество! Щото, като се замислим, това е най-важното!
Любов ? Нека не преувеличаваме...
Слава? Тя отминава!
Пари? Ходи ги търси!
Истината е в златното жито, за да ни е винаги сито!
И разбира се, в мира! Поне до моята предстояща война!
Днес нещо ме избива на рими...
Слава? Тя отминава!
Пари? Ходи ги търси!
И разбира се, в мира! Поне до моята предстояща война!
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
И да се плашиш, и да не се плашиш, няма голям смисъл! Просто трябва да свикниш с тази мисъл,че някой ден всички ще си отидем от света, било то богати, бедни, красиви, грозни, глупави, умни,сакати, брадати и т.н. Не е особено приятна тази идея, но не ги измислям аз нещата!STRANGER-F написа:аз обичах черен хумор,но сега вече се плаша.Все пак човека не е невредим и има много неща,които да го убият.Аз мисля,че не можем да проектираме изцяло съдбата си,колкото и да ни се иска.И аз искам да живея вечно,ама нъц...................
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Ама любовта е хубаво нещо. Защо да е преувеличение? Нима не обичаш да ядеш? хихихихи Е, значи си влюбен в хранатаVintersorg написа:Споко ! Не се карайте, нека има мир и жито по целото Отчечество! Щото, като се замислим, това е най-важното!
Слава? Тя отминава!
Пари? Ходи ги търси!
И разбира се, в мира! Поне до моята предстояща война!![]()
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Re: различнен/различна ли съм?
Погледни го от положителната му страна:STRANGER-F написа:Искам да ви питам,приятели.Нещо на мене ли не ми е наред или хората около мене са смахнати........Не пия,не пуша,не се дрогирам,не слушам музика или ако слушам-ще е много рядко.Обичам да съм сама,да мечтая много,е-и да се събирам с приятелки,но много трудно се доверявам на някого.Не ходя на дискотеки,мразя да ходя на кафе,защото се чувствам ограничена......Е-чакам мнението ви-НАРЕД ЛИ СЪМ?И ако ви се струва скучен животът ми-помогнете ми да живея по-пълноценно.....10х
Пиенето води до цироза. Пушенето води до рак на белия дроб. Дрогата води до зависимост. Музиката може да те накара да се самоубиеш или да ти изглади доста мозъчни гънки. Като си сама, поне си с интелигентен човек, който те разбира. "Не се доверявай на никого" (мотото от Досиетата Хикс). В дискотеките се слуша музика, пушат се цигари, консумира се алкохол и се пласира дрога, а до какви последствия води това - вече знаеш от написаното по-горе. Кафето действа като диуретик и води до отделяне на жизненоважен магнезий от организма, освен това влияе на нервната система. В Природата има много малко неограничени неща, така че ти не си изкючение.
Иначе направо на въпроса - не, не си наред. Тези, които са наред не пишат в този форум
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Re: различнен/различна ли съм?
xpucmo написа: Тези, които са наред не пишат в този форум
май си прав
- fire
- Живее, за да пише
Както и да е! Темата все пак е дали сме различни или не сме. Е, аз смятам, че не съм по-различна от другите като цяло. А ти iliyan? 
edited by Crematory
edited by Crematory
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Много ясно е, че се различавам от всички. Дори и да съм в спортните форуми, пак се различавам от цесекарите.
И плюс това всеки се различава, защото си е индивидуалност. Всъщност нямаше да има форуми, ако я нямаше тази индивидуалност. Нали се постват мнения? Мнението е лично за всеки. Ако всички са еднакви, форум от 500 еднакви потребителя и форум от 500 бота няма да се различават по нищо. Ще се получи >> TOTAL FLOOD!
И плюс това всеки се различава, защото си е индивидуалност. Всъщност нямаше да има форуми, ако я нямаше тази индивидуалност. Нали се постват мнения? Мнението е лично за всеки. Ако всички са еднакви, форум от 500 еднакви потребителя и форум от 500 бота няма да се различават по нищо. Ще се получи >> TOTAL FLOOD!
- fire
- Живее, за да пише
Не-ееее, аз зная, че няма еднакви хора (и слава Богу!). Имах предвид дали ти смяташ, че тотално се различваш от другите, че по никакъв начин не се вместваш в общия профил?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Хората, колкото са еднакви,толкова са и различни. Всички умираме, ядем, спим, дишаме и т.н. Но не всички мислим и действаме еднакво в много от ситуациите:) Понякога се получават спорове, но пък става интересно, нали в спора се ражда истинатаiliyan написа:Много ясно е, че се различавам от всички. Дори и да съм в спортните форуми, пак се различавам от цесекарите.
Последно промяна от Himera на 28 Авг 2005, 20:00, променено общо 1 път.