Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Aleksandar едва ли ще изкарат класирането по-рано от обявената дата.Все пак хората са си купили справочници и знаят,че ще излезе на 10-ти съответно ще си проверят на деня защото на дали всички разполагат с интернет и могат да идат до Пловдив.
Колкото до там надявам се специалността която ме приемат да е по-желана.
Честито на печелившите от лотарията на СУ!Хихи!Александър мерси за програмите ще са от полза както на мен така и на други , предполагам.Ще си позволя да дам старт на лятото за приетите
It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
fosilka написа:Aleksandar едва ли ще изкарат класирането по-рано от обявената дата.Все пак хората са си купили справочници и знаят,че ще излезе на 10-ти съответно ще си проверят на деня защото на дали всички разполагат с интернет и могат да идат до Пловдив.
Колкото до там надявам се специалността която ме приемат да е по-желана.
П.С Теб не те ли приеха нещо с оценката от СУ ?
Прочетох във форума на ПУ, че някой си вестник "Марица" има статия в която пише че утре ще обявяват I Класиране. Ама ще видим.
Иначе съм приет в СУ Биология-задочно и мисля утре да прескоча в София да си депозирам дипломата и да си проверя мойте "писания".
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Хей искам да ви попитам нещо...след като имам 5 на изпита и балът ми е 27 съм класирана на 3-та желана специалност т.е. биомениджмънт и устоичиво развитие.Въпросът ми е дали имам шансове на 2-ро и 3-то класиране да се "докопам" до 2-рата специалност, а именно биотехнологии...кажете ми честно какво мислите...аз се притеснявам, че няма да мръдна въобще, защото за биотехнологии са приети 47 души...от възможните 28...
Mushmurocheto написа:Хей искам да ви попитам нещо...след като имам 5 на изпита и балът ми е 27 съм класирана на 3-та желана специалност т.е. биомениджмънт и устоичиво развитие.Въпросът ми е дали имам шансове на 2-ро и 3-то класиране да се "докопам" до 2-рата специалност, а именно биотехнологии...кажете ми честно какво мислите...аз се притеснявам, че няма да мръдна въобще, защото за биотехнологии са приети 47 души...от възможните 28...
И аз съм с бал 27, мисля че ще има мърдане, защото познавам поне 5 момичета, които имат над 5,5 на изпита и са приети в МУ
Mushmurocheto написа:Хей искам да ви попитам нещо...след като имам 5 на изпита и балът ми е 27 съм класирана на 3-та желана специалност т.е. биомениджмънт и устоичиво развитие.Въпросът ми е дали имам шансове на 2-ро и 3-то класиране да се "докопам" до 2-рата специалност, а именно биотехнологии...кажете ми честно какво мислите...аз се притеснявам, че няма да мръдна въобще, защото за биотехнологии са приети 47 души...от възможните 28...
Споко някои ще се откажат, можеш да минаваш напред.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Mushmurocheto написа:Мерси...много ме притеснява само това, че за биотехнологии има 47 души и трябва доста да се откажат...например към 20 по моите изчисления
Ще се откажат ако не искат доброволно, ще е принудително
Ест че с 27 ще те приемат от 2ро класиране БТ , погледни мин балове за минали години да видиш с какъв бал се влизало.Само едно не мога да разбера , защо всички тук в този форум се оказва май , че са за БТ:)
It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
Insipidity написа:Ест че с 27 ще те приемат от 2ро класиране БТ , погледни мин балове за минали години да видиш с какъв бал се влизало.Само едно не мога да разбера , защо всички тук в този форум се оказва май , че са за БТ:)
Аз съм за МБ Аз бях сигурна, че ще стигне, но като погледнах миналата година на първо класиране е бил по-нисък балът от колкото е сега..и може да не стигне пак до 25,50
Миналата година мин бал след 1 класиране е бил:
МБ 27,00;
БТ 27,39;
екология 25,50;
биология 23,25
Май тази година бала ще е по- висок, моя приятелка с бал 27.00 е приета БМ и устойчиво развитие и се чуди дали там ще изучават много математика , физика ........, изобщо там е пълно затъмнение, ако някой има инфо моля да сподели!