ТУРИЗЪМ ;)
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Чакайте да ви споделя аз за какъв любопитен факт чух да се говори из коридорите на нашия така обичан факултет...влизам си аз най-спокойно в тоалетната на нашия си етаж и какво да чуят невинните ми уши.."Абе(еди-коя-си),ти разбра ли,че май декана щял да напуска сега през октомври?"....отговора беше..."Абе и аз чух нещо такова,казва ли ти някой..."В следващия момент виждам две жени да отварят вратите на тоалетните и видимо сконфузени от моето присъствие пред мивката да напускат помещението...
Интересно дали тук важи правилото,че във всяка клюка има известна доза истина.....
Интересно дали тук важи правилото,че във всяка клюка има известна доза истина.....

- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
декана на нашто ГГФ ли ? или става въпрос за бииолчев?арменка написа:Чакайте да ви споделя аз за какъв любопитен факт чух да се говори из коридорите на нашия така обичан факултет...влизам си аз най-спокойно в тоалетната на нашия си етаж и какво да чуят невинните ми уши.."Абе(еди-коя-си),ти разбра ли,че май декана щял да напуска сега през октомври?"....отговора беше..."Абе и аз чух нещо такова,казва ли ти някой..."В следващия момент виждам две жени да отварят вратите на тоалетните и видимо сконфузени от моето присъствие пред мивката да напускат помещението...
ох че съм русоооооо
-
castelo
- Флъдзила
Казвам добре дошли на всички новоприети туристи!
Специалността е страхотна! Ще се уверите в това най-вече по време на практиките
Можете да питате при кой преподавател как е. Ние много много нямаше кого да питаме тук, вие можете да се възползвате от нашите наблюдения
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

-
castelo
- Флъдзила
Имате 3 дни практика по ОСИГ (Обща социално-икономическа география) и 3 дни по ОФГ (Обща физическа география). Това е за първия семестър. През втория имате 6 дни обща практика по СИГБ и ФГБ (горните предмети но за БГ). Но на нас ни натресоха всичките практики в края на втория семестър, което си има и +, и -. А какво представляват практиките... Ами уж са за да видите на място нещата, за които учите. Но могат да се обобщят и така: Водят ви на готини места, където през деня разглеждате забележителности, а вечерта се правите на кирки по кръчми и дискотеки
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!