Френска филология 2
Модератор: Don Horhe
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Slaveto
- В началото бе словото
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
хей
Ами не им обръщай внимание... Всичко се постига с умерена доза старание и усилие. Не мога да разбера какво точно очакват голяма част от хората, които стават студенти? Че ще е лесно? Не би трябвало да е така, в крайна сметка университетът е преди всичко място, където се опитват да подтикнат човек към по-доброто... Това никога не е лесно и почти винаги боли (като операция си е направо), затова пък не можеш да си представиш колко е хубаво след като всичко свърши...
Slav Petkov
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
избрах си тази специалност защото много я обичам и не искам да се присъединявам към клуба "ще пиша нещо с висок бал нищо че не знам за какво става въпрос, нали е престижно".наистина искам да преподавам френски, и не отивам в университета само заради студентския животец.а като кажа на хората ме гледат все едно че ще ставам продавачка в хранителен магазин.преди някоя седмица видях бащата на една моя бивша съученичка и като му казах какво са ме приели, ми каза "какво стана изпита ли обърка нещо" и ми хвърли погледа "горкото нещастно момиче".А аз му казах че това ми е първо желание и съм си взела изпита с 5,08.друг пък ми вика-защо ти е тази хубава диплома, само се пилееш.аммм все ми е тая.като се оплескам, поне си знам че аз съм стъпила в локвата.а и не ми се вярва да се оплескам:)