Философия или бг филология

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

little_secret
В началото бе словото

Философия или бг филология

Мнение от little_secret »

Сега кандидатствам и се чудя кое да избера-дайте съвети,какво се учи по 2те специалности,please,help!

П.П. И двете са задочно
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Ъ-ъ-ъ, не е ли малко късно? В смисъл, попълнила си си вече състезателния картон... Или е на две места?
little_secret
В началото бе словото

Приета съм едното,но имам шанс за другото на следващо класиране.Какво се учи при тях по-подробна информация ако имате?
little_secret
В началото бе словото

Айде някой който учи нещо от 2те да сподели впечатления...
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

:lol: аз уча бг филология или поне се надявам все още да уча(дано си взема поправките)...та...сега ще съм втори курс.Не съм запозната какво се учи във философията, но ще кажа, че бф е една от най-тежките специалности...това е всеобщо мнение и за жалост е така!Иначе бих казала, че на мен ми е доста интересно...попринцип важното е да те влече литературата, защото се учи най-вече това.Много хора ме питат"и кво са ти даскалка ли ще ставаш"..е тва като го чуя и честно ми се гади :lol: Има много възможности...смисъл бф е перспективна специалност.За да спра с обяснянията ... :lol: ще направя едно обобщение:Ако имаш нерви,желание и амбиция да учиш,запиши се...но е тежкоооо :lol: много тежкоо :lol:
little_secret
В началото бе словото

Ох мерси много,полезно беше.Дано някой с философия се включи.
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

ами, ако аз трябваше да избирам, съм за бф.една от любимите ми специалности, и ако фф не ми гълта много време, може да поуча малко бф:)или да отида на някоя лекция, като се учи Гео Милев особено:)много обичам литературата, и макар че философията не е лоша също, литературата си е далеч по-поетична, имаш право на много свобода, а и опознаваш българското творчество.
И какво лошо има да си учител?аз това искам да стана и подобни мнения не ги обичам много.това си е много важна професия!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”