Как избирате аватарите си?

Архив на всички останали категории.
Аватар
Nordlys
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Nordlys »

Да, знам го този сайт.
Така, значи, клипни върху аватара, който си избрала с десен бутон на мишката, след това от опциите избираш Properties, отваря ти се прозорче, в което виждаш адресът (URL-то) на аватара, копираш го. После се връщаш тук в профила си и в секцията за аватари пействаш този линк, който си копирала от Properties, след това изпрати. Трябва да стане. Само,че аз като ги видях сега тези аватари са доста големички...ааа, имали и в малък вариант :P Може да потърсиш и на друго място, в гугъл например, не е задължително да търсиш точно аватари, а някаква по-малка картинка, която ти допада
Последно промяна от Nordlys на 28 Авг 2005, 01:36, променено общо 1 път.
Cattle die and kinsmen die,
thyself too soon must die,
but one thing never, I ween, will die, --
fair fame of one who has earned.

Изображение
Аватар
STRANGER-F
От дъжд на вятър

Мнение от STRANGER-F »

[quote="Nattefrost"]Да, знам го този сайт.
Така, значи, клипни върху аватара, който си избрала с десен бутон на мишката, след това от опциите избираш Properties, отваря ти се прозорче, в което виждаш адресът (URL-то) на аватара, копираш го. После се връщаш тук в профила си и в секцията за аватари пействаш този линк, който си копирала от Properties, след това изпрати. Трябва да стане. Само,че аз като ги видях сега тези аватари са доста големички...мааа, имали и в малък вариант :P Може да потърсиш и на друго място, в гугъл например, не е задължително да търсиш точно аватари, а някаква по-малка картинка, която ти допада[/quote]

Толкова много ти благодаря:):):):) :D :D Без тебе нямаше изобщо да се справя:) :D Този аватар съм го и сънувала,но не можах сама да се справя:) :D мерси,мерси,мерси :) :D :D :D :D :D
Queen_Of_Snow
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Queen_Of_Snow »

моя си ме отразява и то доста добре...
Изображение
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Дублира темата "Какво означават подписа и аватара ви" в р-л Потребители. Заключена и Преместена в архива.
Изображение

Изображение
Заключено

Обратно към “Други”