Арабистика - 2
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Може, може ... ЦИЕК се намира на бул."Тодор Александров", точно до станция "Опълченска" на метрото. Друг начин да стигнеш е с трамвай 3, 10 и 18 или с тролей 5. Абе, гледаш да стигнеш до Mall of Sofia по някакъв начин - там има един механотехникум - ЦИЕК е точно на гърба му - една малка жълта сграда. Вътре , като влезеш, обикновено има бележки с голееееми букви, на които е обявен уводния курс за всяка от специалностите, няма начин да не ги видиш, освен това инспекторката те подсеща да ги разгледаш. Това е
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
No more turning away?
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Е миналата година първия ден от уводния ни курс беше петък, 8-ми демек. Видяхме се с Виктор, изтръпнахме и по живо по здраво
Силно възможно е да е пак така. Със сигурност ще разберете като идете в ЦИЕК-а да си дадете дипломката и квитанцийката и да се запишете. Има разлепени листовки с информация за началото на всички уводни курсове, няма как да ги подминете. Не се притеснявайте за това. Ако не сте от Сф и ви вълнува момента с общежитието, свиркайте, ще ви обясним всичко, за да не берете ядове.
И последно - честита ви арабистика, колеги, с кеф и здраве да си я учите!
И последно - честита ви арабистика, колеги, с кеф и здраве да си я учите!
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Излязох от редиците на арабистите, уви. На крачка см от японистиката, ма май и тая година няма да стане. При всички случай с азиатци ще се занимавам обаче, влекат си ме явно. Та така, твърдо оставам в ЦИЕК-а, докато не обиколя всички филологии нямам намерение да се предавам
А ти защо така си в сесия сега? Повишаваш или?
А и се сетих за учебниците, лесно се намират, в някоя книжарница на Колибри, можете да се организирате и всички да си поръчате заедно с речника. Бързо става доставката. Около 65-70 лв беше комплекта, не помня вече.
А и се сетих за учебниците, лесно се намират, в някоя книжарница на Колибри, можете да се организирате и всички да си поръчате заедно с речника. Бързо става доставката. Около 65-70 лв беше комплекта, не помня вече.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Еее, защо си напуснала редиците на арабистите
Пожелавам ти успех на новото поприще! Дано там ти хареса повече!
Аз съм в сесия, защото имам три изпита за септември -
Направо не ми се мисли, ама сега ще чета и ще се надявам да ги взема всичките, че в трети курс е свирепо. Айде, ако не всичките, поне един - ама да влача два, пак не е гот...
Аз съм в сесия, защото имам три изпита за септември -
Just a world that we all must share
No more turning away?
No more turning away?
- Pu
- Пишете, о, братя
Куу, мерси, и аз така се надявам. Иначе успех ти желая, нито един да не остане за влачене!
Иначе, дечица, плащате си в Ректората и с квитанцията от там и дипломките хващате към ЦИЕК-а. Там имате работа за 10 минутки докато ви запишат и сте свободни. Абе то нека си пише на сайта. Като идете в ректората ще видите, че записванията за всички специалности към ЦИЕК стават в самия ЦИЕК. Има разлепени и там листовки с изредени спежиалностите, даден адреса и с какъв транспорт да стигнете дотам. Тя Куу е написала кои са вариантите. Ще се учудите колко бързо и лесно става, само да знаете как да се придвижите.
Иначе, дечица, плащате си в Ректората и с квитанцията от там и дипломките хващате към ЦИЕК-а. Там имате работа за 10 минутки докато ви запишат и сте свободни. Абе то нека си пише на сайта. Като идете в ректората ще видите, че записванията за всички специалности към ЦИЕК стават в самия ЦИЕК. Има разлепени и там листовки с изредени спежиалностите, даден адреса и с какъв транспорт да стигнете дотам. Тя Куу е написала кои са вариантите. Ще се учудите колко бързо и лесно става, само да знаете как да се придвижите.
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
хей,нел!!!кво правиш бе душко???с кои точно азиатци ще се занимаваш тази година??радвам се,че си в циек отново,ще се виждамеееее
А на новите арабисти ще кажа,че уводния курс тази година ще започне на 3 септември,защото са увеличили часовете
А на новите арабисти ще кажа,че уводния курс тази година ще започне на 3 септември,защото са увеличили часовете
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...