BTW (PARTY) (PARTY) (PARTY)
Е ВСЕ ПАК ЗА ТУРИЗЪМ ТУК ->
Е ВСЕ ПАК ЗА ТУРИЗЪМ ТУК ->
BTW (PARTY) (PARTY) (PARTY)
the action is where u are...
- Jody
- Пишете, о, братя
- Специалност: Туризъм
- Курс: четвърти
ся ще ти изтъкна най-големия аргумент, който трябва да те надъха да се запишеш в СУ. В специалността приемат 15 момчета и 35 момичета. Не вярвам в УНСС да има такава екстраequinoxe написа:ее честито и на тебе! бтв за мен не се знае още, понеже съм приет и икономика на туризма в УНСС и тази вечер сериозно трябва да помисля къде искам повече.
приемам всякакви аргументи в полза и на двата университета. плийййййййййз
-
Evgencheto
- В началото бе словото
Здравейте, колеги;) Аз утре ще се записвам и се надявам да се видиме с някои от вас
А що се отнася за туризма в УНСС и туризма в СУ, според мене туризмът в СУ е по добре, не съм чула добри неща за същата специалност в УНСС, а и СУ си е най-престижния университет в БГ, така че за мене няма място за колебания
Аз съм приета и в УНСС някакво регионално развитие, малко не ми стига за счетоводство и може би на второ класиране ако се пусна ще вляза в счетоводството, но не бих рискувала туризма си в СУ, затова мисля утре да се запиша направо:)
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Имам колежка, която е учила икономика на туризма в УНСС и след година е влезнала в СУ. Не била доволна от преподаването в УНСС и т.н.equinoxe написа:ее честито и на тебе! бтв за мен не се знае още, понеже съм приет и икономика на туризма в УНСС и тази вечер сериозно трябва да помисля къде искам повече.
приемам всякакви аргументи в полза и на двата университета. плийййййййййз
Между другото има тема за Туризма в раздел "Студенти" и понеже вече сте приети, би било хубаво да се пренесете там при нас
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
castelo написа:Между другото има тема за Туризма в раздел "Студенти" и понеже вече сте приети, би било хубаво да се пренесете там при нас![]()
Благодарим за гостоприемството!
Последно промяна от marrylin на 07 Авг 2007, 20:54, променено общо 1 път.
ГГФ и доц. Пенин!!! 
:)
Zdraveite kolegi!Az dnes se zapisah turizum! Mn sum shtastliva - vse pak tova iskah nai - mn!

Ok...stop! Let`s try this again!