Относно първо класиране в СУ
Модератор: Boromir
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
както се забелязва, сайта и форума още си работят добре.според мен когато започнат да качват данните че блокира поне за малко; и тъй като това не засега не става, явно още нищо не се прави по въпроса
а някой чел ли е някъде горе-долу колко са всички кандидати за СУ тази година?а, и още едно въпросче- знаете ли колко са били местата за немска филология миналата година?аз само разбрах че са ги увеличили но не знам с колко
а някой чел ли е някъде горе-долу колко са всички кандидати за СУ тази година?а, и още едно въпросче- знаете ли колко са били местата за немска филология миналата година?аз само разбрах че са ги увеличили но не знам с колко
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Към 11.000 кандидати са. За немска филология, ако си я писала като специалност, виж в Персонална Информация, ще ти пише колко места има за тебе.Nightfall написа:както се забелязва, сайта и форума още си работят добре.според мен когато започнат да качват данните че блокира поне за малко; и тъй като това не засега не става, явно още нищо не се прави по въпроса![]()
medicate, medicate