aahz написа:
Вие трябва да сте елитът на нацията, най-интелегентините сред българската младеж, но вместо това се плюете по-добре да не илюстрирам как.
Това изречение дълго ще го помня и вече ще знам, че всемогъщий потребител aahz рече, че в СУ са интелигентните хора на нацията. В другите университети остава да сме само измет, а

Но, не се притеснявай, като в влезеш в СУ, и ти автоматично ще станеш интелигентен човек от елита!
А по въпроса за квотите - ми честно казано и аз не знам какво да мисля. Ако ги махнат, ще станат едни девически университети, мъжкото ще избяга

Тва беше в кръга на шегата разбира се. В моя университет официално няма квоти, поне аз никъде не съм видяла да пише за квоти - нито на сайта му, нито в справочника. Като цяло момичетата са повече, в моята специалност сме общо 28 човека и от тях 10 са момчета. Така, тук е мястото да спомена, че въпросният университет е Химико-технологичният, това е технически университет, в който се учат технически специалности, няма никакво зубрене, има само решаване на задачи. От моите колеги на поправка за математика 1 останаха само момчета. Правете си сами изводите.