Кое музикално радио слушате най-често?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Еее, недей да обиждаш аудиторията на Вероника!!! Бакшишите да си слушат Мангал+, Романтика и Вазелина.
Това е ВЕРОНИКА! По-интелигентно е от онея тричките. Всеки може да забележи разликата. Даже и аудиторията е млада. За София. За другите градове - да, ще се съглася с тебе, по простата причина, че няма друго радио с подобен формат и е нормално да се слуша от всякакви.
Преди седмица и нещо пътувах във влака с едни колежки от ЮФ и ФКНФ и стана дума за Вероника, че е слушаемо и тн. (Това си слушах като тръгнахме от София, после се прехвърлих на МП3ките от джобния комп да поддържам огъня
) На гарата на Горна Оряховица як купон се дигаше (2 и половина през нощта). От кръчмата яко надънили чалгийките.
Аз казвам - бас ловя, това е Вероника, пускам си радиото - абсолютно. 
Това е ВЕРОНИКА! По-интелигентно е от онея тричките. Всеки може да забележи разликата. Даже и аудиторията е млада. За София. За другите градове - да, ще се съглася с тебе, по простата причина, че няма друго радио с подобен формат и е нормално да се слуша от всякакви.
Преди седмица и нещо пътувах във влака с едни колежки от ЮФ и ФКНФ и стана дума за Вероника, че е слушаемо и тн. (Това си слушах като тръгнахме от София, после се прехвърлих на МП3ките от джобния комп да поддържам огъня

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
незнайно защо докато четох това мнение на winamp ми се пусна АзисБeтон написа:Еее, недей да обиждаш аудиторията на Вероника!!! Бакшишите да си слушат Мангал+, Романтика и Вазелина.
Преди седмица и нещо пътувах във влака с едни колежки от ЮФ и ФКНФ и стана дума за Вероника, че е слушаемо и тн. (Това си слушах като тръгнахме от София, после се прехвърлих на МП3ките от джобния комп да поддържам огъня![]()
![]()
) На гарата на Горна Оряховица як купон се дигаше (2 и половина през нощта). От кръчмата яко надънили чалгийките.
![]()
![]()
Аз казвам - бас ловя, това е Вероника, пускам си радиото - абсолютно.
хах даже не се сещам защо съм си теглил негови работи
хах некво Чурулике - ау бесна чалга- ще я изслушам докрай!
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men