Мерси , ще си от полза на много хора според мен
Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
-
cherveiche
- В началото бе словото
-
cherveiche
- В началото бе словото
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
Вина ги съм се питал , и може би няма да мога друг път да попитам , какво зверско учене пада за да имащ такива оценки по ДВА предмета и то не какви а Биол. и Химия???Колко пъти си излязла от както си почнала да се готвиш за МУ?Изобщо има ли такива пъти?Тук възниква екзистенциални проблем дали това да влезеш е ВСИЧКО и на ВСЯКА цена?!!!

It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
Qvno dostasipou4il.Togava samo po4vat da ti se vurtqt takiva existencialni vuprosi iz glavata. A tova 4e dve godinine si imal li4en jivot 4e dumi kato gadje izlizane i podobni si gi bil zabravil izob6to ne garantirra vlizane. Vij me menInsipidity написа:Вина ги съм се питал , и може би няма да мога друг път да попитам , какво зверско учене пада за да имащ такива оценки по ДВА предмета и то не какви а Биол. и Химия???Колко пъти си излязла от както си почнала да се готвиш за МУ?Изобщо има ли такива пъти?Тук възниква екзистенциални проблем дали това да влезеш е ВСИЧКО и на ВСЯКА цена?!!!
Jivota e gaden, adski gaden da se adqvame 4e utre nqma pak da me preebe( sorrry)
Za da si sledvam zagubenata me4ta medicina (za koito nznae) taqgodina ne zemam po 150 lv na den
- lady_eve
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ХахахахаInsipidity написа:Вина ги съм се питал , и може би няма да мога друг път да попитам , какво зверско учене пада за да имащ такива оценки по ДВА предмета и то не какви а Биол. и Химия???Колко пъти си излязла от както си почнала да се готвиш за МУ?Изобщо има ли такива пъти?Тук възниква екзистенциални проблем дали това да влезеш е ВСИЧКО и на ВСЯКА цена?!!!
Ако действително се питаш, а не просто подмяташ, ще ти отговоря.
Кандидатствам за втора година. Първата не знаех изобщо какво се изисква по химия, биологията ми беше интересна, учех я с един приятел като след всеки "урок" отивахме да го полеем в любима кръчма на 5те кьошета. Изкарах 5,92 биология, и, логично, 4,31 по химия /даже не знам с несериозна подготовка как и това стана/.
Тази година (за разлика от миналата) се дразнех на био-то, защото вече не ме обогатяваше по никакъв начин, а трябваше да чета неща, които вече съм чела. Ето защо започнах да я чета в средата на март, просто не можах да се наканя дотогава. За сметка на това, по химия четох не много, но сравнително редовно (за моите хаотични стандарти). Работих на 4 места до средата на февруари. По биология помолих майка ми да ме изпита на някои теми, за втората година разписах около 20, за да не пострада стила.
Излизах, правих купони в нас, след като така става, значи ще има и много други като мен. Само дето попаднах на точната учителка по химия чак на втория път, можеше вече да съм за втори курс. Но да не бъдем недоволни
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
Изключително много се раздвам за теб ако найстина е така:)Извинявай за моя скептицизъм , но имам приятелка също накдидатстваща за 2ра година , която беше безупречна и по двете и не и стигна за малко!Както и да е , аз имам 5 в СУ , заради тестовата част от изпита.Все пак има хора които дават дори здравето си , пият успокоителни и т.н. заради фактора МУ !Това ни дава мн теми за размисъл.Според мен не е редно , но всеки сам си решава , обаче каквото и да ми говорите за бъдеще , мечти и т.н. НЯМА начинд а ме убедите , че да пиеш лекарства с цел оросяване на мозъка и успокоителни заради стреса покрай , вече споменатия фактор МУ не си заслужава
))Ще се радвам ако ме оборите!(с изкл на вече влезлите там , нека им е честито , за тях лятото сега започва
)!

-
Insipidity
- От дъжд на вятър
- lady_eve
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Няма нищо
Аз съм 100% на мнение, че не е нормално това, което описваш и че не бих си дала здравето и нервите. Ако ми се отдава - ок, но ако не - това не е причина да се съсипя. След цял ден мотане /както споменах, върш работа, но доста хаотично/, единственото което понякога съм пила, е чаша кафе вечер с цел да попрочета нещо. За съжаление кафето не ми действа и най-често на 10тата минута заспивах...
НЯМА как да оправяш здравето на другите хора, ако твоето е съсипано...
НЯМА как да оправяш здравето на другите хора, ако твоето е съсипано...
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
"НЯМА как да оправяш здравето на другите хора, ако твоето е съсипано..."
Ей това е точно на място , аз бих добавил и психика , след целия този АД от КСК ,следва АДА на 5те години минимум за МУ , това според мен довежда до трайни увреждания на психиката , а после тези хора ги пускат да преглеждат дечица!:)))за КСК за 2 изпита вътре са по 10 на СЕМЕСТЪР!ХА ХА
Ей това е точно на място , аз бих добавил и психика , след целия този АД от КСК ,следва АДА на 5те години минимум за МУ , това според мен довежда до трайни увреждания на психиката , а после тези хора ги пускат да преглеждат дечица!:)))за КСК за 2 изпита вътре са по 10 на СЕМЕСТЪР!ХА ХА