Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

"Аз имам плановете за МБ, БТ, Б и ЕКО. Но и в форума ги има,но нещо не мога да ги намеря. Утре ще ги публикувам"

Мерси , ще си от полза на много хора според мен :)))
Изображение
It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
cherveiche
В началото бе словото

Мнение от cherveiche »

abe hora kakav e shansa dogodina da moje da se prehvarlq v medicinskiq ako sega sam prieta v biologichniq
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

cherveiche написа:abe hora kakav e shansa dogodina da moje da se prehvarlq v medicinskiq ako sega sam prieta v biologichniq
за СУ може би има някъв шанс. Но от СУ в МУ просто никакъв или трябва да платиш доста дебело.
cherveiche
В началото бе словото

Мнение от cherveiche »

da de ne za MU a za SU ama qvno trqbva da porazpitam dosta :) 10x se pak
Аватар
lady_eve
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lady_eve »

Atlantida написа:
lady_eve написа:Еми и мен ме приеха в МУ София във ФДМ с 35.92,
Аз се чудех кое е първото момиче в списъка ни :wink:
Я, колежка :P :lol: Ще се запознаем скоро :)
Memento mori!

Изображение
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

lady_eve написа:
Atlantida написа:
lady_eve написа:Еми и мен ме приеха в МУ София във ФДМ с 35.92,
Аз се чудех кое е първото момиче в списъка ни :wink:
Я, колежка :P :lol: Ще се запознаем скоро :)
Айде марш ние двете във форума на МУ или скайп- lantinka ми е юзера.
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

Вина ги съм се питал , и може би няма да мога друг път да попитам , какво зверско учене пада за да имащ такива оценки по ДВА предмета и то не какви а Биол. и Химия???Колко пъти си излязла от както си почнала да се готвиш за МУ?Изобщо има ли такива пъти?Тук възниква екзистенциални проблем дали това да влезеш е ВСИЧКО и на ВСЯКА цена?!!!
Изображение
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

prietite medicina pls ne hodete po nervite na ostanalite davaite go malko po skromno a? vqrno 4e e golma radost ili puk ne az ot kude da znam ama ako iskate nqkoi naistina da se radva za vas mqi ne e tova mqsto
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

Insipidity написа:Вина ги съм се питал , и може би няма да мога друг път да попитам , какво зверско учене пада за да имащ такива оценки по ДВА предмета и то не какви а Биол. и Химия???Колко пъти си излязла от както си почнала да се готвиш за МУ?Изобщо има ли такива пъти?Тук възниква екзистенциални проблем дали това да влезеш е ВСИЧКО и на ВСЯКА цена?!!!
Qvno dostasipou4il.Togava samo po4vat da ti se vurtqt takiva existencialni vuprosi iz glavata. A tova 4e dve godinine si imal li4en jivot 4e dumi kato gadje izlizane i podobni si gi bil zabravil izob6to ne garantirra vlizane. Vij me men

Jivota e gaden, adski gaden da se adqvame 4e utre nqma pak da me preebe( sorrry)

Za da si sledvam zagubenata me4ta medicina (za koito nznae) taqgodina ne zemam po 150 lv na den
Аватар
lady_eve
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lady_eve »

Insipidity написа:Вина ги съм се питал , и може би няма да мога друг път да попитам , какво зверско учене пада за да имащ такива оценки по ДВА предмета и то не какви а Биол. и Химия???Колко пъти си излязла от както си почнала да се готвиш за МУ?Изобщо има ли такива пъти?Тук възниква екзистенциални проблем дали това да влезеш е ВСИЧКО и на ВСЯКА цена?!!!
Хахахаха :D

Ако действително се питаш, а не просто подмяташ, ще ти отговоря.

Кандидатствам за втора година. Първата не знаех изобщо какво се изисква по химия, биологията ми беше интересна, учех я с един приятел като след всеки "урок" отивахме да го полеем в любима кръчма на 5те кьошета. Изкарах 5,92 биология, и, логично, 4,31 по химия /даже не знам с несериозна подготовка как и това стана/.

Тази година (за разлика от миналата) се дразнех на био-то, защото вече не ме обогатяваше по никакъв начин, а трябваше да чета неща, които вече съм чела. Ето защо започнах да я чета в средата на март, просто не можах да се наканя дотогава. За сметка на това, по химия четох не много, но сравнително редовно (за моите хаотични стандарти). Работих на 4 места до средата на февруари. По биология помолих майка ми да ме изпита на някои теми, за втората година разписах около 20, за да не пострада стила.

Излизах, правих купони в нас, след като така става, значи ще има и много други като мен. Само дето попаднах на точната учителка по химия чак на втория път, можеше вече да съм за втори курс. Но да не бъдем недоволни :). Аз затова се радвам, че някои се съсипаха за този МУ, а аз, слава Богу, успях без този момент. Така съм си запазила силите за нататък.
Memento mori!

Изображение
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

Изключително много се раздвам за теб ако найстина е така:)Извинявай за моя скептицизъм , но имам приятелка също накдидатстваща за 2ра година , която беше безупречна и по двете и не и стигна за малко!Както и да е , аз имам 5 в СУ , заради тестовата част от изпита.Все пак има хора които дават дори здравето си , пият успокоителни и т.н. заради фактора МУ !Това ни дава мн теми за размисъл.Според мен не е редно , но всеки сам си решава , обаче каквото и да ми говорите за бъдеще , мечти и т.н. НЯМА начинд а ме убедите , че да пиеш лекарства с цел оросяване на мозъка и успокоителни заради стреса покрай , вече споменатия фактор МУ не си заслужава :)))Ще се радвам ако ме оборите!(с изкл на вече влезлите там , нека им е честито , за тях лятото сега започва :sunny: )!
Изображение
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

Za za ХА ХА аз найстина се радвам за приетите в МУ , зная какво е напрежението , нека им е честито за 2ри път!Но най много се радвам че не уча там , поради факта че не съм кандидатствал !:)Екология в БФ ей това е живот!Dum Spiro Spero!:)
Изображение
Аватар
lady_eve
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lady_eve »

Няма нищо ;) Аз съм 100% на мнение, че не е нормално това, което описваш и че не бих си дала здравето и нервите. Ако ми се отдава - ок, но ако не - това не е причина да се съсипя. След цял ден мотане /както споменах, върш работа, но доста хаотично/, единственото което понякога съм пила, е чаша кафе вечер с цел да попрочета нещо. За съжаление кафето не ми действа и най-често на 10тата минута заспивах...

НЯМА как да оправяш здравето на другите хора, ако твоето е съсипано...
Memento mori!

Изображение
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

"НЯМА как да оправяш здравето на другите хора, ако твоето е съсипано..."
Ей това е точно на място , аз бих добавил и психика , след целия този АД от КСК ,следва АДА на 5те години минимум за МУ , това според мен довежда до трайни увреждания на психиката , а после тези хора ги пускат да преглеждат дечица!:)))за КСК за 2 изпита вътре са по 10 на СЕМЕСТЪР!ХА ХА
Изображение
Аватар
lady_eve
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lady_eve »

Ще оцелеем ;) Ти гледай да не подцениш екологията :)
Memento mori!

Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”