Липсващ минимален бал!
Модератор: Boromir
Липсващ минимален бал!
в статистиката за мин.балове от 2006 г. липсва мин.бал за специалността " Педагогика на масовата и художествената комуникация". моля ви ако някой знае нещо по този въпрос да пише защото тя ми е на второ място и много ми харесва! искам да разбера имам ли шансове за нея.
- avantgardistka
- В началото бе словото
За първи път чувам за "художествена комуникация"crystal написа:мен на проверката на говорни и комуникативни способности ме питаха какво можеш да станеш с това и аз си казах,че нямам представа![]()
та някой може ли да ми сподели наистина какъв е верният отговор
П.П. The academic mass communication discipline historically differs from media studies and communication studies programs with roots in departments of theatre, film or speech, and with more interest in "qualitative," interpretive theory, critical or cultural approaches to communication study. In contrast, many mass communication programs historically lean toward empirical analysis and quantitative research -- from statistical content analysis of media messages to survey research, public opinion polling, and experimental research.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mass_communication
The World is a book, and those who do not travel read only a page.
Saint Augustine
Saint Augustine