ЮЗУ - кандидатстудентска кампания 2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
ragazo
В началото бе словото

Мнение от ragazo »

Е, със тризначките няма как да е заедно, щото тия "стожерки" на мисълта са държали само български език, а за туризъм са два изпита.
Да, изборът е сложен, найстина. Заминаването за София ще изисква значителни финансови средства, доста стрес. Ще трябва да се въоръжиш с доста търпение, воля и непукизъм щото ще се срещнеш с доста гнусни неща / само момиче в нов град /. Изборът обаче си остава твой. Аз изборът го направих още преди няколко месеца - ще уча право тук. Дори не отидох нa изпити в София. Не ми се занимава с чести пътувания по реисове, мръсни квартири, съквартиранти - идиоти,
и други неща които НЕСЪМНЕНО ще окажат значително влияние върху мен като личност, а и върху самото ми образование. Мисля че тукашния правен факултет е добър, а когато има желание за учене и от моя страна...
А относно туризма, нека ти кажа, че миналата година възпитаничка на нашия университет стана студентка номер 1 по специалността в България! Та така. It's up to you. :)
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

Мерси много за отговора :) Знамза тази възпитаничка на ЮЗУ и знам че не уни-то те прави добър, а твоите лични качества. Когато започнах да уча темите исках нова обстановка, нови хора, нови преживявания. Днес обаче незнам дали ще се справя :( Почти никого не познавам там, а тези които познавам не са много от полза :) Незнам дали има някой който е приет в СУ (евентуално) и ЮЗУ по първо желание и е избрал ЮЗУ... е аз може да съм първата :)
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

V_I_P,ти сериозно ли се замисляш кой от двата университета да избереш? :shock:
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

marrylin написа:V_I_P,ти сериозно ли се замисляш кой от двата университета да избереш? :shock:
Съвсем сериозно :(
marrylin, не знам от къде си и дали има с кой да си на квартира ако не си от София, но за мен това е проблем :?
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

Да видях :) от Пловдив си :)
Аватар
marrylin
Да живей словото

Мнение от marrylin »

V_I_P написа:marrylin, не знам от къде си и дали има с кой да си на квартира ако не си от София, но за мен това е проблем :?

Няма с кой да живея на квартира.Надявам се да се класирам за общежитие.Това нито за миг не ме е разколебало дали искам да уча в София!Дори не кандидатствах в ПУ например,макар че щеше да ми е по-лесно!Избери университета,в който най-много ти се учи! :wink:
Аватар
aya
В началото бе словото

Мнение от aya »

И аз доста се замислям - приеха ме по първо желание право в ЮЗУ, има изгледи да ме приемат това и в СУ , и в УНСС (с доста високи оценки съм), обаче от всичките ми приятели и познати май няма никой, който ще учи в СУ, всички с това УНСС или Благоевград :evil: :( Та и аз не знам вече.И все пак бих избрала Софийския, въпреки всичко...
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

marrylin написа:
V_I_P написа:marrylin, не знам от къде си и дали има с кой да си на квартира ако не си от София, но за мен това е проблем :?

Няма с кой да живея на квартира.Надявам се да се класирам за общежитие.Това нито за миг не ме е разколебало дали искам да уча в София!Дори не кандидатствах в ПУ например,макар че щеше да ми е по-лесно!Избери университета,в който най-много ти се учи! :wink:
А ако не се класираш за общежитие, нали се сещаш, че го има и този момент :wink:
Аватар
marrylin
Да живей словото

Мнение от marrylin »

Аз имам и други алтернативи! :wink: А ти с този бал е изключено да не се класираш за общежитие! :)
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

Ти явно има защо да искаш да учиш там и поздравления, защото имаш хубава оценка по география :!: То и аз имах защо да искам, но нещата се променят. То всъщност май само аз си разбирам какво искам да кажа така че спирам :)
miki
В началото бе словото

Мнение от miki »

аз съм приета счетоводство и контрол/първо желание/ и мисля да се запиша в ЮЗУ :lol:
:-P
Jozefina
В началото бе словото

Мнение от Jozefina »

А пък аз имам бал 16.00 в ЮЗУ - то и се надявам да ме приемат някоя педагогика :)
lorira
В началото бе словото

Мнение от lorira »

балат ми е 19,5-моми4е съм,дали 6те ме приемат някаква специалност задо4но от второ класиране?
Jozefina
В началото бе словото

Мнение от Jozefina »

Излязло е и второ класиране.
Някой знае ли дали има публикувана статистика за него?
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

V_I_P, къде ще учиш?
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”