Устен изпит по журналистика - 03.08.2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

rueva написа:местата за момчета са 52 (общо за трите специалности).
от статистиките в сайта става ясно, че момчетата, които имат минимум 3 на писмения изпит, са 45. късметлии.
На мен ми пише в персоналната информация, където горе има "Категория жена", в графа Книгоиздаване 33 места. Не е ли логично да са ми сложили само нашите места, защото момчетата ги избират в отделна категория мъже? Или се бъркам?
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

В Персонална Информация пише местата само за твоя пол ;)
medicate, medicate
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

33 са си за жени в Книгоиздаване и по 45 в ПР и Журналистика. Интересно ми е, като не ни достигат момчетата, как ще ни ги разпределят по групи? :lol:
Аватар
rueva
Пишеща машина
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

Шепот написа:
от статистиките в сайта става ясно, че момчетата, които имат минимум 3 на писмения изпит, са 45. късметлии.
На мен ми пише в персоналната информация, където горе има "Категория жена", в графа Книгоиздаване 33 места. Не е ли логично да са ми сложили само нашите места, защото момчетата ги избират в отделна категория мъже? Или се бъркам?
да, 33 за жени и мисля 10 за мъже? не разбрах какво не се разбра :)
salvia
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от salvia »

кногоиздаване - 12 за мъже. незаетите места от мъжете в определена специалност се прехвърлят за жени.
Изображение
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Аз пък съм останала с впечатлението, че незаетите места се превръщат в места за магистри
Аватар
Шепот
Стенограф
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

rueva написа:
Шепот написа:
да, 33 за жени и мисля 10 за мъже? не разбрах какво не се разбра :)
Ами понеже съм заплес, реших, че говориш за момичета, а то изрично си пише момчета. о.0 Извинявай, тия дни малко се отплеснах... :lol:

Да, май се прехвърлят за жените, защото като гледах преди време някакви таблици имаше места за жени и мъже някакви бройки и после приети жени и мъже различни бройки, като първите бяха повече за сметка на вторите. Ама толкова ли си нямаме грамотни момчета, че и тия места да запълнят. :shock: И само някой да пише след мен, че ние повече сме наизустявали, писменият по ж-ка е за мислене, не за наизустяване, така че AlexLevit и себеподобните му да си гледат работата.
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Така е... на писмен нямя как да се препише или да си изстреляш назубреното...Тука акъл се иска...и малко талант... Но, какво да се прави - изводът е - догодина във ФЖМК ще има "Женско царство" :wink:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Много скучно ще ни е за жалост....
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Само ако ние си го направим скучно :D /Почнах да говоря все едно съм приета...я да изчакам с изказванията.. :wink: /
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
dizdemona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от dizdemona »

абе скучно! Няма такива работи :D ще си го направим... нескучно....всичко си е както си го подредиш, ама е факатът на фактите, че тази година (не само във ФЖМК) няма мн момчета...
"Но нека да ви открия напълно сърцето си, мои приятели: ако наистина имаше богове, как бих се сдържал аз да не стана бог?Следователно няма богове."
Аватар
dizdemona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от dizdemona »

Само ако ние си го направим скучно :D /Почнах да говоря все едно съм приета...я да изчакам с изказванията.. :wink: /
точно и аз за тфа се замислих :) ще потарем до утре и после ше се изказваме хаха :D
"Но нека да ви открия напълно сърцето си, мои приятели: ако наистина имаше богове, как бих се сдържал аз да не стана бог?Следователно няма богове."
bijutera
В началото бе словото

Мнение от bijutera »

То зависи и какви момчета ще влязат де, аз ако вляза ще се постарая да е много весело :D Ама все още съм с едно много голямо АКО :!:
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

TimShel_Girl написа:Само ако ние си го направим скучно
Друго си е все пак да има тук-таме някой образ, който да те разсейва.
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Цял факултет....все ще се намерят образи.. :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”