Какви съквартиранти искате?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

На този кадър прилича на какавидка, много умилително :)
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Не разбрахте ли, че в този форум е неписан закон да не се пише по темата? :lol:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Че кой е предполагал другояче? От самото начало беше ясно, че каквото има да се каже ще се изговори и после ще се спами, съдба на повечето теми във форума.
Мъгла над Русе
Изображение
Poetessa
В началото бе словото

Мнение от Poetessa »

Аз като един горд нарушител на неписаните закони ще кажа,че силно се надявам да НЕ ми се падне квартирантка-дебил,ранолягаща си,необичаща силна музика,мързелива,нечистоплътна и надута :lol: :lol:
Ако отговаря на тези критерии ще я изхвърля през терасата :P :twisted: :lol: :lol:

П.С.:Няма проблем,ако е глупава-ще го преживея....надявам се :roll: :wink: :P
little_secret
В началото бе словото

Мнение от little_secret »

Да не говорят на диалект-много дразни;да не мъкнат буркани от селата си,защото няма място в тясната стая;да употребяват хубави парфюми,да държат на чистотата;да не ги посещават баби,лели,чичовци,стринки и т.н. ;
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Аз пък бих се радвала на бурканчета с вкусни манджи, стига да ги споделя!! :lol:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Poetessa
В началото бе словото

Мнение от Poetessa »

little_secret написа:Да не говорят на диалект-много дразни;да не мъкнат буркани от селата си,защото няма място в тясната стая;да употребяват хубави парфюми,да държат на чистотата;да не ги посещават баби,лели,чичовци,стринки и т.н. ;
Това СЪЩО :!: Особено деликатният момент с диалекта-ще откача,ако някой ми ме-ка и йе-ка на среща :evil: :x :lol: :lol: И тая селяния с бурканите-абе ужас :shock:

П.С.:Търся ученолюбиви топ модели купонджийки :!: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Descarada
В началото бе словото

Мнение от Descarada »

Е за мен най-добрия вариант за съквартиранти са ми досегашните от гимназията, с които живеех на панс пет години и с които сега се надяваме да си останем заедно.И както се пееше в една песен"Кълна се никога да не забравям теб,с когото пет години всичко съм делил..."та и сега ми се ще пак да съм с тях,което не е толкова невъзможно.А относно качествата, които трябва да има един съкварирант определено трябва да е такъв че да може да прави компромиси,защото за съжителството с повече хора е задължително.Важно е също така поне според мен малко да ни съвпадат интересите,да бъде купонджия но с мяра и не на последно място да има хигиена :!: Другото вече се изглажда повярвайте!
"От всичко най-много ни липсва и същевременно най-малко ни принадлежи времето"
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

На мен тези работи с музикалните стилове = какъв е даден човек, винаги са ми били смешни...мислех си, че подобна философия е до време...
Poetessa
В началото бе словото

Мнение от Poetessa »

Descarada написа:Важно е също така поне според мен малко да ни съвпадат интересите,да бъде купонджия но с мяра и не на последно място да има хигиена :!: Другото вече се изглажда повярвайте!
именно :arrow: Търся ученолюбиви топ модели купонджийки :lol: :lol: :lol:
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Poetessa написа:
имаш ме! :lol:
Аватар
dizdemona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от dizdemona »

Е за мен най-добрия вариант за съквартиранти са ми досегашните от гимназията, с които живеех на панс пет години и с които сега се надяваме да си останем заедно.И както се пееше в една песен"Кълна се никога да не забравям теб,с когото пет години всичко съм делил..."та и сега ми се ще пак да съм с тях,което не е толкова невъзможно.А относно качествата, които трябва да има един съкварирант определено трябва да е такъв че да може да прави компромиси,защото за съжителството с повече хора е задължително.Важно е също така поне според мен малко да ни съвпадат интересите,да бъде купонджия но с мяра и не на последно място да има хигиена :!: Другото вече се изглажда повярвайте!
Ос- ти ли си бе човек :D :D :D :D Виж ти колко мъдро си се изказала :) Мн примерно :P
"Но нека да ви открия напълно сърцето си, мои приятели: ако наистина имаше богове, как бих се сдържал аз да не стана бог?Следователно няма богове."
Poetessa
В началото бе словото

Мнение от Poetessa »

DaNce_ написа:
Poetessa написа:
имаш ме! :lol:
ЙЕС :!: 8) 8) 8) Знаех си,че има такъв филм :P :twisted: :D
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

DaNce_, ти се уреди с най-тъпата съквартирантка досега. Честито!
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Това пък що за хумор беше?
Мъгла над Русе
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”