Какви съквартиранти искате?
Модератор: Boromir
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз като един горд нарушител на неписаните закони ще кажа,че силно се надявам да НЕ ми се падне квартирантка-дебил,ранолягаща си,необичаща силна музика,мързелива,нечистоплътна и надута

Ако отговаря на тези критерии ще я изхвърля през терасата
П.С.:Няма проблем,ако е глупава-ще го преживея....надявам се
Ако отговаря на тези критерии ще я изхвърля през терасата
П.С.:Няма проблем,ако е глупава-ще го преживея....надявам се
-
little_secret
- В началото бе словото
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък бих се радвала на бурканчета с вкусни манджи, стига да ги споделя!! 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
Това СЪЩОlittle_secret написа:Да не говорят на диалект-много дразни;да не мъкнат буркани от селата си,защото няма място в тясната стая;да употребяват хубави парфюми,да държат на чистотата;да не ги посещават баби,лели,чичовци,стринки и т.н. ;
П.С.:Търся ученолюбиви топ модели купонджийки
Е за мен най-добрия вариант за съквартиранти са ми досегашните от гимназията, с които живеех на панс пет години и с които сега се надяваме да си останем заедно.И както се пееше в една песен"Кълна се никога да не забравям теб,с когото пет години всичко съм делил..."та и сега ми се ще пак да съм с тях,което не е толкова невъзможно.А относно качествата, които трябва да има един съкварирант определено трябва да е такъв че да може да прави компромиси,защото за съжителството с повече хора е задължително.Важно е също така поне според мен малко да ни съвпадат интересите,да бъде купонджия но с мяра и не на последно място да има хигиена
Другото вече се изглажда повярвайте!
"От всичко най-много ни липсва и същевременно най-малко ни принадлежи времето"
Ос- ти ли си бе човекЕ за мен най-добрия вариант за съквартиранти са ми досегашните от гимназията, с които живеех на панс пет години и с които сега се надяваме да си останем заедно.И както се пееше в една песен"Кълна се никога да не забравям теб,с когото пет години всичко съм делил..."та и сега ми се ще пак да съм с тях,което не е толкова невъзможно.А относно качествата, които трябва да има един съкварирант определено трябва да е такъв че да може да прави компромиси,защото за съжителството с повече хора е задължително.Важно е също така поне според мен малко да ни съвпадат интересите,да бъде купонджия но с мяра и не на последно място да има хигиенаДругото вече се изглажда повярвайте!
"Но нека да ви открия напълно сърцето си, мои приятели: ако наистина имаше богове, как бих се сдържал аз да не стана бог?Следователно няма богове."
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: