Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
cuff mai 6te sme kolegi v sofiiskiq.V moeto semeistvo se kandidatstva (za golqm sram) 4-ta godina podred do sega oficialno treto klasirane ne e ilizalo za 4etvurto i duma da ne stava. tiq mesta kolkoto i da sa se razprdelqt po telefona i kakto kazva6e setra mi roditelite se zamervat s pa4ki
sujalqvam 4e te razo4arovam puk ako ima i az na nego 4akam
уф нз....ние имаме позната във Варна, която постоянно проверява, как стоят нещата...колко са се записали итн итн.. КофтиZa-Zaa-Zou написа:cuff mai 6te sme kolegi v sofiiskiq.V moeto semeistvo se kandidatstva (za golqm sram) 4-ta godina podred do sega oficialno treto klasirane ne e ilizalo za 4etvurto i duma da ne stava. tiq mesta kolkoto i da sa se razprdelqt po telefona i kakto kazva6e setra mi roditelite se zamervat s pa4ki
- lady_eve
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Еми и мен ме приеха в МУ София във ФДМ с 35.92, тази година балът е жесток, миналата беше 33,70 за нашата специалност, сега е 34,40, само на 0,06 под медицината. Надявам се това да означава устремени и интелигентни хора, но не винаги тези неща вървят ръка за ръка с някакви си изпити...
За справка, миналата година имаше второ класиране в МУ-София за медицина /мъже и жени/, фармация /мъже и жени/ и стоматология /мъже/. Но всяка година е различна, няма смисъл да се опитваме да прогнозираме. Стискам палци на всички, които са малко под чертата, желая ви успех и знайте, че последните приети не са с нищо по-добри... това са стотни при две удвоени оценки... ужасно е, но все пак има квоти и няма как
За справка, миналата година имаше второ класиране в МУ-София за медицина /мъже и жени/, фармация /мъже и жени/ и стоматология /мъже/. Но всяка година е различна, няма смисъл да се опитваме да прогнозираме. Стискам палци на всички, които са малко под чертата, желая ви успех и знайте, че последните приети не са с нищо по-добри... това са стотни при две удвоени оценки... ужасно е, но все пак има квоти и няма как
lady_eve написа:Еми и мен ме приеха в МУ София във ФДМ с 35.92, тази година балът е жесток, миналата беше 33,70 за нашата специалност, сега е 34,40, само на 0,06 под медицината. Надявам се това да означава устремени и интелигентни хора, но не винаги тези неща вървят ръка за ръка с някакви си изпити...
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
БУ-Екология!
Ей мн ви се моля ако някой може да мо помогне , ако можете да ми копирате малко от програмата тук на Екология в СУ за първи семестър , че страницата в сайта не се отваря!Мерси.

It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
Сигурно на стената...В четвъртък, когато се чакаха резултатите от химия 2, минавах покрай СУ и реших да видя, какво става и от учебен отдел ми ги казаха преди да ги има на сайта.visionary написа:Знаeте ли къде ще могат да се видят най-рано резултатите от 1во класиране, в нета или на стената на химическия факултет?
Re: БУ-Екология!
няма кой. иди и го искай от библиотеката на бф. никой учебен план в "сайта" не работи от години.Insipidity написа:Ей мн ви се моля ако някой може да мо помогне , ако можете да ми копирате малко от програмата тук на Екология в СУ за първи семестър , че страницата в сайта не се отваря!Мерси.
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка: