Мисля, че имам грешка в оценката !!!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Dori_to_, ти ли си на снимката, или някоя актриса от сапунка?
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

На всички изпити в СУ получих повече от очакваното. Явих се на изпита по английски просто така, без никаква сериозна подготовка! Никакви курсове, никакви уроци... Цялото ми учене беше около месец. Бях сигурна, че ще имам двойка. Имам 3.29. Може би съм изкарала късмет, не знам. Но това непрекъснато недоволство от страна на хора, които се смятат за ужасно ощетени, ми се вижда малко прекалено! :roll:
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Да... който е надхвърлил очакванията си се чуди на другите и обратното... Не мисля, че трябва това да се коментира. Всеки си знае възможностите и си има причини да бъде недоволен (доволен) :roll:
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
dilqnkakk
В началото бе словото

Мнение от dilqnkakk »

честно казано и аз се чувствам малко ощетена относно оценките от изпитите ми и по бел и по история.значи във винса във варна и в софийския се паднаха едни и същи теми по история.във варна имам 5.25,а в софия 4.направо щях да падна като си видях резултатите.и двете теми съм си ги написала по абсолютно еднакъв начин.сигурна съм,защото след изпита в софия си прочетох темата-всичко си бях написала както трябва.просто незнам какво да си мисля. а пък за изпита по бел, направо не ми се говори-имам 3.не твърдя,че разсъжденията са ми били перфектни,че съм най-грамотния човек на света... написала съм това,което съм учила и то не е малко. не мисля,че е било грешно и,че заслужавам 3.сигурно доста от вас си мислят като мен и са в подобно положение.сега класиране в СУ ще видя през крив макарон.... в крайна сметка не ми остава друго,освен да се примиря със ситуацията.не съм искала да занимавам никого с моите глупости,просто имах нужда да го кажа.
Аватар
dereliah
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dereliah »

И аз не съм доволна.. да си направиме клуб на недоволните искате ли? ;) Ама айде след класирането да е.... надявам се поне за педагогика да ми стигне бала :roll:
Дори да си на правилния път, ако просто си седиш там ще те прегазят...
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

И ти би учила педагогика вместо в някой друг университет? :roll:
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Аватар
dereliah
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dereliah »

Ами тя социалната педагогика ми е на 3-то място защото ми хареса като специалност. Е, естествено имах надежди за психология, но те всичките умряха след 4-ката по литература :D
Дори да си на правилния път, ако просто си седиш там ще те прегазят...
Dzvero_ide
В началото бе словото

Мнение от Dzvero_ide »

Да бе и на мене ми я сгрешиха...Писали са ли са ми 2-ка , а аз си знам , че съм за не по-малко от 5.99 , ма не 6 , че не искам да ставам нагъл.... Баси майката , как пък стана това !!!Хахахаха, вие луди ли сте бе...сбъркали им оценката , дрън дрън дрън...Поне като се осирате па примирявайте се бре... :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
GombeTo
В началото бе словото

Мнение от GombeTo »

Dzvero_ide написа:Да бе и на мене ми я сгрешиха...Писали са ли са ми 2-ка , а аз си знам , че съм за не по-малко от 5.99 , ма не 6 , че не искам да ставам нагъл.... Баси майката , как пък стана това !!!Хахахаха, вие луди ли сте бе...сбъркали им оценката , дрън дрън дрън...Поне като се осирате па примирявайте се бре... :twisted: :twisted: :twisted:
Абе момче ти от къде падаш? Ти ако пишеш нещо и си учил разбира се, че ще знаеш дали е вярно или не. Все едно да те вдигнат устно да разказва урок по биология, да го знаеш, да го изпееш като песен и да се чудиш дали намя да имаш 6......... всеки знае какви способности има и какво може. Аз като ти казвам, че не очаквах под 5, а имам 2 значи има защо
Аватар
Dori_to_
В началото бе словото

Мнение от Dori_to_ »

Хора, направо сън не спя за това дали ще ме приемат....В УНСС се видя,че е някаква пародия на ВУЗ- с толкова 6ци...леле умен народ сме си ние,а:) За да влезнеш в УНСС трябва да си завършил в село Криво нагорнище (за да има диплома 6), да познават родителите ти всички учители и най- важното да си имат приказката с директора :lol: И другото, което трябва да направиш за да влезнеш е да платиш сумата от 500 лв. С извинение,но това не е исатински университет, а скъпо платено "училище".
Последно промяна от Dori_to_ на 05 Авг 2007, 10:05, променено общо 1 път.
Аватар
Dori_to_
В началото бе словото

Мнение от Dori_to_ »

uktc, това съм аз и не мога да разбера,защо и с какво ме свързваш със "сапунките"?
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Dori_to_ написа:Хора, направо сън не спя за това дали ще ме приемат....В УНСС се видя,че е някаква пародия на ВУЗ- с толкова 6ци...леле умен народ сме си ние,а:) За да влезнеш в УНСС трябва да си завършил в село Криво нагорнище (за да има диплома 6), да познават родителите ти всички учители и най- важното да си имат приказката с директора :lol: И другото, което трябва да направиш за да влезнеш е да платиш сумата от 500 лв. С извинение,но това не е исатински университет, а скъпо платено "училище".

Всичко, което каза, е ужасно невярно! Да, цялата им КСК беше пародия, но другите неща, които изброи, съвсем не са така. Не съм завършила в село, родителите ми не познават никого, не съм плащала никаква такава сума, но ме приеха - второ желание! Естествено, няма да се запиша, защото за мен СУ е по-добрият университет и искам да уча в него! Но влизането в УНСС не е толкова невъзможно колкото го изкара! :wink:
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Dori_to_ написа:uktc, това съм аз и не мога да разбера,защо и с какво ме свързваш със "сапунките"?
С гърдите и с това, че не гледаш в камерата ;)
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Dori_to_
В началото бе словото

Мнение от Dori_to_ »

marrylin, аз не казвам, че се отнася за всички. Ясно е ,че и без връзки може да се успее, и те поздравявам! Но имам предвид, че има много връзкари, които незаслужено застават на нашите места. Иначе нямам нищо против тези- като теб,които наистина са показали знания и са успели...:)
Аватар
Dori_to_
В началото бе словото

Мнение от Dori_to_ »

uktc, щом така мислиш ок, няма лошо, но това съм си аз:)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”