Въпрос отностно второ и трето класиране
Модератор: Boromir
и аз също нищо не разбирам от наредбите в сайта и затова искам да ви попитам нещо. ще го опиша подробно за да няма неразбиране
ако съм написала дадена специалност на първо място, но имам нисък бал, може ли да класират в нея някой друг с по-висок,но който да е писал тази специалност на 10 място примерно?
ако съм написала дадена специалност на първо място, но имам нисък бал, може ли да класират в нея някой друг с по-висок,но който да е писал тази специалност на 10 място примерно?
- Чича ти Шаман
- В началото бе словото
Нека и аз задам един въпрос, тъй като от преглеждането на книжката не ми стана ясно. Казусът е следният: Приемат ме на първо класиране в специалността, посочена от мен на 2ро място; "запазвам" си я и чакам второ класиране, където обаче балът ми отново не стига за първото ми желание.
Мога ли отново да си "запазя" специалността и да чакам 3то класиране с надеждата балът ми да стигне за първата ми посочена специалност?
Ако никой не знае дали мога да си запазвам правото за дадена специалност по два пъти, ако може да ме насочи към някого, защото вече съм учил в СУ и имам силни и оправдани предубеждения към компетентността на информационните звена в университета.
Благодаря предварително.
Мога ли отново да си "запазя" специалността и да чакам 3то класиране с надеждата балът ми да стигне за първата ми посочена специалност?
Ако никой не знае дали мога да си запазвам правото за дадена специалност по два пъти, ако може да ме насочи към някого, защото вече съм учил в СУ и имам силни и оправдани предубеждения към компетентността на информационните звена в университета.
Благодаря предварително.
- Чича ти Шаман
- В началото бе словото
Напълно Possible e.Abele* написа:impossiblemariahcarey-bg.com написа:какъв е шанса на второ класиране бала да се качи? Говоря по-специално за ФМИ, защото имам един познат(но става дума за друг университет), в който мин. бал на второ класиране се качи с 1.8 спрямо този на първо
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
-
little_secret
- В началото бе словото