Промени в градския транспорт около КСК
Модератор: Boromir
- TimShel_Girl
- Драскач
Аз ще съм с приятели и трябва от автогарата в Овча купел да идем до СУ, после евентуално до ТУ, и пак на тая автогара... Досега сме се движели с автобуси 280 и 94 и с маршрутка 24....ама ако има промени, нас като ни тресе леко топографски олигофренизъм, как ще се оправим...
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Oт Овча купел може да хванеш трамвай 5 и после слизаш на последната му спирка при съдебната и от там зад цум взимаш 20 или 22 и спира на дондуков, близо до СУ...Другия вариант е да слезеш на македония от трамвай 5 да вървиш до 5те и от там тролей. Не съм много наясно с тези трамваи, но мисля, че така може да стигнеш. Вече от СУ до ТУ , ако вали може да си стигнеш нормално.TimShel_Girl написа:Аз ще съм с приятели и трябва от автогарата в Овча купел да идем до СУ, после евентуално до ТУ, и пак на тая автогара... Досега сме се движели с автобуси 280 и 94 и с маршрутка 24....ама ако има промени, нас като ни тресе леко топографски олигофренизъм, как ще се оправим...
Последно промяна от cufff на 05 Авг 2007, 15:53, променено общо 1 път.
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Oт Централна гара можете да хванете 213, 214 и 305 и да слезете или на бул. Мадрид и оттам пеша по бул. Евлоги Георгиев и после по ул. Шипка до Ректората или да слезете на пл. Сточна гара и оттам пеша по бул. Васил Левски до Ректората. И в двата случая не е толкова много, не си струва да се хваща такси.
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
15 минути е.
Ето ви маршрутите, ПРИ промяна на транспорта, иначе действате както преди.
1) От Централна гара/автогара:
-Хващате което и да е до Сточна гара (213, 214, 313, 305). Като слезете на спирката, се връщате назад и цепите нагоре по бул. Васил Левски, до СУ се стига за 15 минути ако ви мързи и ви се разглеждат мръсни сгради. При тоя дъжд дет е - 7-8 минути. Допълнително може да си хванете тролей 11 от спирката пред СМГ, но той е на рядко и не е чак толкова важен за придвижване.
На връщане - връщате се до Сточна Гара и от там до Централна 213, 214, 305, 313.
Ето ви маршрутите, ПРИ промяна на транспорта, иначе действате както преди.
1) От Централна гара/автогара:
-Хващате което и да е до Сточна гара (213, 214, 313, 305). Като слезете на спирката, се връщате назад и цепите нагоре по бул. Васил Левски, до СУ се стига за 15 минути ако ви мързи и ви се разглеждат мръсни сгради. При тоя дъжд дет е - 7-8 минути. Допълнително може да си хванете тролей 11 от спирката пред СМГ, но той е на рядко и не е чак толкова важен за придвижване.
На връщане - връщате се до Сточна Гара и от там до Централна 213, 214, 305, 313.
medicate, medicate