Промени в градския транспорт около КСК

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Промени в градския транспорт около КСК

Мнение от plamKA »

Поради ремонта на едно от платната на бул.Цариградско шосе, и пл.Орлов мост,ще се промени маршрутът на автобусните линии в столицата!Разбрах,че автобус номер 280 няма да спира на Орлов мост,т.е ще минава по обходен маршрут,та въпросът ми е (за тези от вас,които са запознати с промените и градския транспорт) къде трябва да слезем,за да стигнем до СУ?
И въпрос номер 2: Тъй като има и промени в автобусните линии 213,413,305 ,които ходят до пл.Централна автогара и спират в уличката надясно от Орлов мост,къде ще можем в дните на първо класиране да хванем автобус за Централна Автогара!
Моля,помогнете на неориентираните хорица,като мен! :)
Аватар
cufff
Драскач

Re: Промени в градския транспорт около КСК

Мнение от cufff »

plamKA написа:Поради ремонта на едно от платната на бул.Цариградско шосе, и пл.Орлов мост,ще се промени маршрутът на автобусните линии в столицата!Разбрах,че автобус номер 280 няма да спира на Орлов мост,т.е ще минава по обходен маршрут,та въпросът ми е (за тези от вас,които са запознати с промените и градския транспорт) къде трябва да слезем,за да стигнем до СУ?
И въпрос номер 2: Тъй като има и промени в автобусните линии 213,413,305 ,които ходят до пл.Централна автогара и спират в уличката надясно от Орлов мост,къде ще можем в дните на първо класиране да хванем автобус за Централна Автогара!
Моля,помогнете на неориентираните хорица,като мен! :)
Може би ще трябва да вървиш до театър София пеша..предполагам, че поне там спират.
Аватар
RauChEr
От дъжд на вятър

Мнение от RauChEr »

А такива като мене дето даже не са от Шопия .. бакшиша му е майката .. ;)
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------

На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.

------------------------------------
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

RauCher написа:А такива като мене дето даже не са от Шопия .. бакшиша му е майката .. ;)
Бакшиша кой знае от къде ще мине ;) ще обиколи София три пъти...Мен само ако ме усетят, че не знам точно от къде е по-добре да се мине, избират най-дългия път.
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

И аз не съм от София,затова питам!Вече разбрах,че от хотел "Плиска" като хванеш 280,можеш да слезеш на паметника на В.Левски (бул.Янко Сакъзов) и от там пеша до СУ,което е 5 мин път :)...
Но проблемът ми е как да се върна обратно,т.е до пл.Централна автогара! :(
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

пускайте некви съвети за маршрута на таксито,
че оня си помисли,
че се софиянци

иначе ще ви прекара през перник
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
RauChEr
От дъжд на вятър

Мнение от RauChEr »

Мда и така може да стане аз от историята като се прибирах един са опита точно тва да напраи.. ама го накиснах в един филм и набързо полетяхме ;)
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------

На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.

------------------------------------
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Най-лесно ще се ориентирате като си купите по една карта на София. Там си пише на всеки път какъв транспорт има, къде точно са спирките и т.н. Много яки въпроси .. искам да отида до СУ, после при баба, но пътя е затворен и т.н.... само ще ви объркат. Взимате си карта и нямате проблеми :)
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Днес в 16.00 часа отварят Орлов мост, поради лошото време. При валежи е неуместно да се слага асфалтова настилка. Докато не спрат валежите, ще остане отворено. А тези,които са с влак, нямат проблеми с таксито - през Сточна гара. С автобус - ако Орлов мост е отворен, трябва да има спирка и там, за всеки случай питайте шофьора. Ако няма - на Плиска и после нещо до Орлов мост, все ще пуснат някоя временна линия.
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Page_B написа:Най-лесно ще се ориентирате като си купите по една карта на София. Там си пише на всеки път какъв транспорт има, къде точно са спирките и т.н. Много яки въпроси .. искам да отида до СУ, после при баба, но пътя е затворен и т.н.... само ще ви объркат. Взимате си карта и нямате проблеми :)
В тая карта едва ли пише, кои са затворените улици...всеки ден минавам от там почти и аз бях изненадана, като видях от къде ми върти автобуса...А пък представям си за хора, които не живеят в София и не са много наясно с ужасния градски транспорт...
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Така... ще отвориш вестника и ще прочетеш кои улици са затворени. После ще отвориш картата и ще ги видиш... А не да ти казват - ми то от тук може, но сега е затворено, затова от там си хвани еди-кво-си... и т.н. ... И аз бих се объркала...
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Имам карта , но ми е трудно да се ориентирам!Миналия път като ходих в София имаше колоездене,сега ремонт на пътища и площади...не е истина! :(
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Ох... ми тогава нямам други идеи... оправяйте се... И аз понякога се ориентирам трудно (когато трябва да ходя в някой мноого далечен квартал) и винаги с карта се оправям. :roll:
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Ах, как мразя да давам пари на тъпите бакшиши... :evil: :evil: :evil:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”