Нямам след като съм я писала. Но човек има предпочитания и до последно се надява на най-хубавото. Природа - тръгни срещу нея и ще те смачка. А ти по-спокойно го давай. Как си подредил специалностите миналата година? - Японистика, Китаистика, Кореистика или добре.. Японистика, Кореистика. Само казвам, че Китаистика звучи малко по-близо ( не като дистанция разбира се), по-познато и в един момент човек си задава въпроса: " Ами не сбърках ли? Избрах ли възможно най-добрия вариант?"Circle Line написа:нещо против кореистиката ли имаш?!?!?! ако е така, защо въобще си я писал/а еба си???FeelingSad написа:Не е прилично от моя страна, но доколкото знам Александър вече дори е в Япония.Според миналогодишния бал влизам и Китаистика, но не знам с кой ум писах Кореистика на второ място - с други думи, хвърлих си оценката в кошчето и я залях с корейски сос, обилно при това.
Лелеее.... щом така ме нападате отсега, какво, като се видим наесен (най-вероятно), ще пуснете нота за изтреблението ми ли?
Дени, радвам се за Ани! Поздрави я от мен. Всъщност може да си спретнем едно събиране скоро, а?
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.